Stipendije za studije na prestižne Swiss Education Group univerzitete u Švajcarskoj

Prijave za narednu 2022/2023 akademsku godinu su i dalje u toku.

6936 pregleda 0 komentar(a)
Foto: ISEM
Foto: ISEM
Swiss Education Group
foto: Swiss Education Group

Agencija International Student Exchange Montenegro (ISEM) iz Podgorice već duže od deceniju srednjoškolcima i studentima iz Crne Gore i regiona pomaže da ostvare svoje snove kada je u pitanju školovanje u inostranstvu, kroz odabir pravog programa, ali i kroz ostvarivanje stipendija.

Ovoga puta, posebno se izdvajaju velike stipendije za studije na prestižnim univerzitetima Swiss Education Grupa-a i to Cesar Ritz Colleges Stwitzerland, Hotel Institute Montreux, Swiss Hotel Management School, kao i Culinary Arts Academy Switzerland.

Studije na univerzitetima u okviru Swiss Education Group-e, kao i stipendije, obezbijeđene su zahvaljujući dugogodišnjoj i uspješnoj saradnji sa Agencijom ISEM.

Swiss Education Group jedan je od svjetskih lidera kada su u pitanju akademski programi iz oblasti hotelijerstva – hotelskog i međunarodnog biznisa i hotelskog menadžmenta. Sva 4 univerziteta zauzimaju visoka mjesta na globalnom nivou prema poslednjoj QS Ranking listi za 2022 godinu:

  • 3. mjesto: Swiss Hotel Management School
  • 6. mjesto: Cesar Ritz Colleges Stwitzerland
  • 7. mjesto: Hotel Institute Montreux
  • 8. mjesto: Culinary Arts Academy Switzerland
ISEM
foto: QS ranking vizual

Pored kvalitetnih akademskim programa, univerziteti nude i plaćenu praksu, tokom koje studenti stiču praktična znanja i radno iskustvo.

Prijave za narednu 2022/2023 akademsku godinu su i dalje u toku.

Više informacija o univerzitetima, kao i stipendijama, svi zainteresovani kandidati mogu dobiti putem telefona 020 650 689 ili emaila info@isem.agency.

Agencija ISEM nudi i brojne druge programe, kao što su:

- programi razmjene srednjoškolaca;

- srednje škole internatskog tipa;

- škole jezike.