Novi hotelski kompleks u Boki

Ljetnja ponuda Lazure hotela u Meljinama.

36592 pregleda 0 komentar(a)
Lazure, Foto: Lazure Hotel & Marina
Lazure, Foto: Lazure Hotel & Marina

Ako ste prolazili Bokom kotorskom u posljednje vrijeme, sigurno ste primjetili da se u ovom dijelu zemlje u posljednjih godina puno toga promijenilo. Na ovom su području otvoreni predivni novi hoteli među kojima i mnogima već dobro poznat Lazure hotel & marina u Meljinama. Za one koji ne znaju, kompleks Lazure Hotel & Marina smješten je na Jadranskoj obali na ulazu u živopisni Bokokotorski zaliv, nadomak zanosnog srednjevjekovnog grada Herceg Novog. Impozantni objekat “Lazaret”, kulturno-istorijsko nasljeđe sa početka 18.vijeka, pažljivo je renoviran i vraćen u život kao luksuzni butik hotel koji nudi visoki standard usluge, inspirisan crnogorskim ugostiteljskim vrijednostima.

Lazure
Lazurefoto: Lazure Hotel & Marina

Pored istorijske zgrade koja datira još iz 18. vijeka ,svi gosti koji tamo borave imaju prilike uživati u boutique hotelu gdje se isprepliće prošlost i sadašnjost. Novina u Lazure hotelu su nove sobe u modernoj zgradi, sa predivnim pogledom na Bokakotorski zaliv. Probuditi se na moru, popiti kafu na balkonu s pogledom na more, otići do SPA centra ili na trening, plivanje ili saunu, ručak u modernom a la carte restoranu, vožnja e-biciklama, šetnjom uz obalu do grada...zvuči odlično, zar ne?

Lazure Hotel & Marina
foto: Lazure Hotel & Marina

Hotel Lazure ima ukupno 3 kongresne dvorane kapaciteta do 200 pax i sjajno je mjesto za razne radne sastanke, seminare, skupove.

Hotel je poznat širom svijeta kao odlično mjesto za vjenčanja.Slavlja obično traje do jutra uz najbolju hranu i piće koje za goste priprema odličan F&B tim.

Ispred hotela nalazi se prostrana, svijetla i osunčana terasa restorana, okrenuta prema marini koja je omiljeno mjesto vlasnika brodova i jahti. Sadržaji dostupni u marini uključuju:156 vezova za čamce do 30 m LOA, mogućnosti kratkoročnih i dugoročnih veza, 24-satna pomoć za jahte, carine i imigracija (500 m od marine), lokalni brokeri za prodaju čartera i jahti, snabdijevanje i popravka na licu mjesta, 24-satno osiguranje, usluga daljinskog upravljanja videom za vlasnike jahti, kao i Wi-Fi pristup internetu.

Lazure Hotel & Marina
foto: Lazure Hotel & Marina

Tokom boravka u Lazure hotelu, gosti imaju priliku da probaju mediteransku kuhinju i brojna regionalna i internacionalna vina u najboljem izdanju, kao i da uživaju u ugodnom pogledu na marinu u sljedećim lokalima: Rosemarine a la carte restoran, Augusto a la carte restoran, beach bar na plaži te Rocco baru.

Ovaj prekrasni kompleks ima i veliki spa centar pod nazivom Atmosphere Spa & Fitness, a gostima hotela i posjetiocima nudi luksuzna odmarališta, uključujući bazen, hamam, jacuzzi, hidroterapiju, frizerski i kozmetički salon, teretanu, zatvoreni i spoljašnji prostor za vježbanje. SPA centar Lazure hotela daleko je poznat po odlilčnim tretmanima koje ima u svojoj ponudi.

Lazure Hotel & Marina
foto: Lazure Hotel & Marina

Pored hotela nalazi se i prekrasna plaža s barom koja radi od juna do oktobra. Smještena neposredno ispred hotela, pored luksuzne marine, ova plaža biće savršena oaza za sve vas koji odlučite da provedete godišnji odmor u Herceg Novom i Crnoj Gori.

Lazure Hotel & Marina
foto: Lazure Hotel & Marina

Lazure tim ove zime posebnu je pažnju posvetio izradi novog Food & beverages koncepta te posebnim programima koji se odnose na guest experience ili ti doživljaj gosta. Novina u ponudi hotela je i STAY MORE PAY LESS program, gdje svaki gost što duže ostaje u hotelu to manje plaća ( odnosno dobija veći popust na svoj boravak i uživa u brojnim benefitima koje je Lazure pripremio. Više o tom programu možete vidjeti na https://www.lazure.me/special-offers2021 ili kontaktom na mail adresu reservations@lazure.me. Popusti koje gostima nude su do 30%, a samo neki od benefita koje gosti dobivaju su posjeta vinariji Savina, hiking na Orjenu, vožnja speed brodom, chef`s dinner, besplatno korištenje e-bikes...Ovog proljeća i ljeta, nemojte propustiti da praznike provedete u ovom malom raju na zemlji, koji odmara tijelo i dušu jer ovdje za svoj novac dobijate uvijek više.