NAMOS Dajkovic company - ponovo potvrđen najbolji kvalitet na tržištu – zvanično No.1 brend u Crnoj Gori

Crnogorski potrošači i dalje potvrđuju vrhunski kvalitet NAMOS salona namještaja - pokazuje ovogodišnje tržišno istraživanje QUDAL - QUality meDAL 2022/2023 MONTENEGRO GENERAL

23331 pregleda 0 komentar(a)
Foto: QUDAL - QUality meDAL - NAMOS
Foto: QUDAL - QUality meDAL - NAMOS

Vrhunski kvalitet koji NAMOS usluge pružaju svojim potrošačima, dokazan je ove godine QUDAL - QUality meDAL priznanjem za najbolji kvalitet - NAMOS je postao sertifikovani nosilac QUDAL - QUality meDAL 2022/2023 sertifikacijske medalje i statusa "vrhunski kvalitet" kao ponuđač namještaja.

Ovaj impresivan tržišni uspjeh, NAMOS je ostvario u najnovijem nezavisnom tržišnom istraživanju QUDAL - QUality meDAL 2022/2023 Switzerland General.

Slušajući glas crnogorskih potrošača, švajcarska kuća ICERTIAS dodjeljuje sertifikat i medalju QUDAL - QUality meDAL isključivo onim proizvodima i uslugama koje su lokalni potrošači u QUDAL - QUality meDAL istraživanju odredili kao one koji im nude kvalitet u određenoj kategoriji.

O projektu QUDAL - QUality meDAL

Cilj projekta i sertifikata " QUDAL - QUality meDAL " je olakšati kupcima potragu za onim najboljim i cijenom najpovoljnijim proizvodima i uslugama na njihovom tržištu.

Istraživanja QUDAL - QUality meDAL se sprovodi u potpunosti u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruženja istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

Bitno je napomenuti da istraživanje QUDAL - QUality meDAL mjeri isključivo iskustvo, zadovoljstvo i percepciju samih ispitanika kada je riječ o vrhunskom kvalitetu usluga i ponude na tržištu.

Kako ističe osnivač i vlasnik kompanije Namos - Vladan Dajković, koji je ujedno i dobitnik ovogodišnjeg priznanja ,, NAJBOLJI MENADŽER ,, ( S.Rating), nagrade su potvrda višedecenijskog timskog uspješnog rada 120 zaposlenih, visoko profesionalno obučenih ljudi iz sektora: komercijala, marketing, finansije, prodaja, dizajnerski tim, servisna služba, služba transporta i logistika.

Firma Namos kao ekskluzivni zastupnik i direktni uvoznik namještaja, uživa podršku 87 fabrika i grupacija iz Italije, Njemačke, Francuske, Slovenije, Poljske, Ukrajine, Srbije i regiona kao i podršku svih proizvođača namještaja iz Crne Gore, čime garantuje povoljnost trgovine, bogat i raznovrstan asortiman svih cjenovnih grupa.

Kako bi opravdali povjerenje kupaca otvoren je novi Distributivni Logistički Centar:

- Preko 9000m2 prostornog kapaciteta

- Najsavremenija pretovarna oprema

- Preko 100 000 artikala

- 95% robe na lageru – isporuka odmah

- Bogat i raznovrstan asortiman u izložbenom salonu na 4200m2

- Servisni centri u svim gradovima Crne Gore

- Besplatan prevoz i montaža na teritoriji Crne Gore

Iz Namosa ističu da nakon 28 godina uspješnog poslovanja, najveću snagu osjećaju upravo u podršci 87 partnera, koji su uvijek spremni da sa njima krenu u tržišni izazov kao i u povjerenju kupaca širom Crne Gore. Online prodaja je omogućila i prisustvo kupaca iz Hrvatske, Srbije i Albanije.

U ime ICERTIAS - International Certification Association GmbH, čestitamo kompaniji Dajković Co Namos na ovom uspjehu, koji ujedno i predstavlja obavezu da se u narednom periodu održi ovako uspješno poslovanje.