Škola „Olga Golović“ iz Nikšića bogatija za 15 „Luča“

„Tokom proteklih školskih godina postali ste za nas ne samo dobri učenici, već i dio našeg života i što je najvažnije, zauzeli ste mjesto u našim srcima. Danas, se prisjećamo prošlih godina, druženja, dnevnika ispunjenih dobrim ocjenama, ali i nestašluka“

3195 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Učenicima Osnovne škole „Olga Golović“ iz Nikšića, koji su tokom devetogodišnjeg školovanja znali samo za petice, uručene su diplome „Luča“, a nagrađeni su i polumaturanti koji su nagradama na takmičenjima u organizaciji škole promovisali ustanovu.

„Tokom proteklih školskih godina postali ste za nas ne samo dobri učenici, već i dio našeg života i što je najvažnije, zauzeli ste mjesto u našim srcima. Danas, se prisjećamo prošlih godina, druženja, dnevnika ispunjenih dobrim ocjenama, ali i nestašluka“, kazala je direktorica škole, Ivana Krsmanović.

Izrazila je nadu da je polumaturantima škola bila drugi dom i da će je se uvjek sjećati i sa radošću se vraćati.

„Da zajedno proslavljamo sve vaše buduće profesionalne i životne uspjehe. Hvala vam na vašem sjajnom radu, na vašoj nevjerovatnoj želji za uspjehom i poštovanjem koje ste pokazali prema svima koji čine život škole. Hvala i vašim roditeljima koji su uvjek bili podrška i koji kako danas tako i za cio život imaju najveće bogastvo – a to ste vi – njihova djeca“, poručila je direktorica.

Dobitnici diplome „Luča“ su Maja Gardašević, Dušan Ćurić, Maša Čanović, Ivan Ćirović, Šćepan Kostić, Daria Mandić, Andrija Radulović, Bogdan Ašanin, Pavle Delibašić, Jovana Radulović, Martin Jaramaz, Lana Mijanović, Nikola Mrvošević, Aleksa Radulović i Petra Tadić. Učenici koji su tokom ove školske godine osvajali nagrade na takmičenjima u organizaciji škole su Maja Gardašević, Dušan Ćurić, Jovana Radulović, Anastasija Roganović, Pavle Delibašić, Sava Danilović, Ognjen Eterović, Martin Jaramaz, Ivona Koprivica, Lana Mijanović, Nikola Mrvošević, Lara Perović, Aleksa Radulović, Anja Simićević i Petra Tadić.

Aleksa Božović, učenik integrisane nastave, nagrađen je za odličan uspjeh i učešće u vannastavnim aktivnostima, dok je Martin Jaramaz dobitnik nagrade Fondacije „Marija Kotri“ za školsku 2021/22. godinu.

Bonus video: