Jovana Veličković đak generacije Srednje elektro-ekonomske škole u Bijelom Polju

“Od 180 njih 37 je doličnih, od toga 12 Lučaša, dva učenika sa “Lučom A” i 10 sa “Lučom B”. U ime vaših profesora i u moje ime da vam se zahvalim za ove četiri godine kao jednoj lijepoj i sjajnoj generaciji, da vam poželimo da nastavite ovih stopama i da vam iskreno, roditeljski poželimo da budete bolji od nas, kazao je direktor škole

4073 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Jadranka Ćetković
Foto: Jadranka Ćetković

U Srednjoj elektro-ekonomskoj školi u Bijelom Polju danas su dodijenje diplome “Luča”. Za đaka generacije te vaspitno-obrazovne ustanove izabrana je Jovana Veličković.

Uručujući diplome na prigodnoj svečanosti direktor škole Velibor Karličić je kazao da je predivan osjećaj kada škola ima veliki broj odličnih učenika.

“Od 180 njih 37 je doličnih, od toga 12 Lučaša, dva učenika sa “Lučom A” i 10 sa “Lučom B”. U ime vaših profesora i u moje ime da vam se zahvalim za ove četiri godine kao jednoj lijepoj i sjajnoj generaciji, da vam poželimo da nastavite ovih stopama i da vam iskreno, roditeljski poželimo da budete bolji od nas, kazao je direktor škole.

Pored Veličković diplomu Luča A dobila je Dženana Bektašević, dok su dobitnici priznanja “Luča B” Aleksa Obradović, Ognjen Kuč, Đorđe Grandov, Valentina Šarčević, Adrijan Štulić, Stefan Zindović, Nikolina Veličković, Belma Redžepagić, Nikolina Šćekić i Marija Bulatović.

Bonus video: