Vujović: Nije sporan izbor Subašić, već način moje smjene

"Tako je ona (Slađana Perišić) jednom prilikom slikala priznanice, koje su dalje kružile i predala slučaj moje "malverzacije", koje su predate Specijalnom državnom tužilaštvu, gdje će se ustanoviti moja nevinost"

12882 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Bivši direktor Doma zdravlja Bar Vuk Vujović čestitao je izbor vršiteljki dužnosti rukovodioca te ustanove Božiki Subašić i naglasio da nije sporan njen izbor, već način njegove smjene.

Njegovo reagovanje, dostavljeno Vijestima, prenosimo u cjelosti:

"Javno čestitam dr Božiki Subašić na izboru vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja Bar.

Nije sporan izbor direktorke, ali jeste pozadina moje smjene i nedavni napad supruga zamjenice direktora Slađane Perišić i njenog djevera (logističke podrške), koji su poznati barskoj policiji, a i građanima Bara kao bezbjednosno interesantna lica, iako jedan od njih je i član školskog odbora.

Perišića, menadžera po zanimanju, čuvaju da bi mogla da čuva fiktivno zaposlene radnike, a cilj je da u javnosti mene ocrne.

Tako je ona jednom prilikom slikala priznanice, koje su dalje kružile i predala slučaj moje "malverzacije", koje su predate Specijalnom državnom tužilaštvu, gdje će se ustanoviti moja nevinost.

Ako su Perišići kadar koji treba sačuvati i čekati da nas biju po ulici, onda ovo nije neka nova Crna Gora na koju se ja neću navići.

Ovo je onda zemlja sitnih duša i cinkaroša. Pozdravljam odluku ministra, a dr Božiki želim puno uspjeha u daljem radu", poručio je Vujović.

Bonus video: