Kolašin: Kampanja za upis u vrtić "Sestre Radović" danas nastavljena na Trgu boraca

Ovogodišnja kampanja upisa u predškolske ustanove odvija se u svakoj lokalnoj sredini i dio je projekta “Dostupno, kavalitetno, pravično rano učenje za svu djeci u Crnoj Gori”, koji realizuje Ministarstvo prosvjete u saradnji sa Kancelarijom UNICEF-a u našoj državi

4511 pregleda 0 komentar(a)
sa kampanje, Foto: Dragana Šćepanović
sa kampanje, Foto: Dragana Šćepanović

Kampanja za upis u kolašinski vrtić “Sestre Radović” danas je nastavljena hepeningom na Trgu boraca. Bogatim programom, uz mnogo pjesme, kostimirane animatore, takmičarske igre, poklone …mališanim i njihovim roditeljima predstavljen je program te ustanove. Najmlađi Kolašinci mogli su da upoznaju sa svojim budućim vaspitačicama i vide dio onoga što će ih u vrtiću dočekati kad je o učenju, al i o zabavi riječ.

Ovogodišnja kampanja upisa u predškolske ustanove odvija se u svakoj lokalnoj sredini i dio je projekta “Dostupno, kavalitetno, pravično rano učenje za svu djeci u Crnoj Gori”, koji realizuje Ministarstvo prosvjete u saradnji sa Kancelarijom UNICEF-a u našoj državi.

Dječje zabavište u Kolašinu postoji od 1950. Godine, kada su njemu bile dvije mješovite grupe mališana. Do 1974. godine bilo je dio OŠ Risto Manojlović, a od tada postoji kako samostalna ustanova. Događiji koje organizuje ta ustanova, a koji su spoj talenta, kretivnosti i truda, i djece i njihovih vaspitačica godinama privlače veliku pažnju sugrađana.

Bonus video: