Adžić: Cilj nam je da usluge koje pruža MUP budu kvalitetne, a građani zadovoljni

Iz MUP je saopšteno da se Adžić sastao sa načelnicima područnih jedinica i nadležnih direkcija u okviru Direktorata za upravne poslove, državljanstvo i strance MUP

2186 pregleda 8 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: MUP
Sa sastanka, Foto: MUP

Cilj nam je da usluge koje pruža Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) budu kvalitetne, a građani zadovoljni, poručio je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

Iz MUP je saopšteno da se Adžić sastao sa načelnicima područnih jedinica i nadležnih direkcija u okviru Direktorata za upravne poslove, državljanstvo i strance MUP.

U saopštenju se dodaje da je "sastanak bio prilika da se predstave aktuelni izazovi u radu ovog vrlo složenog direktorata, koji pruža veliki broj usluga građanima".

"Menadžment MUP-a će pružiti svu potrebnu pomoć i podršku u pravcu efikasnijeg organizovanja posla. Takođe, imajući u vidu obim i kompleksnost usluga koje MUP pruža, u narednom periodu pažnja će biti posvećena jačanju kadrovskih kapaciteta i unapređenju postojećih servisa", kazao je Adžić.

Sastanku su pored ministra prisustvovali, v.d. direktora Direktorata za upravne poslove, državljanstvo i strance Radovan Popović, šefica kabineta Kristina Đukanović, načelnica Direkcije za vozače, vozila i oružje Mira Radović, koordinatorka Direkcije za lične isprave i prebivalište Aleksandra Džankić, načelnik Direkcije za strance, migracije i readmisiju Dragan Dašić, načelnica Direkcije za azil Marija Raičković, načelnica Direkcije za prihvat Irena Rakočević i načelnica Direkcije za integraciju stranaca sa odobrenom međunarodnom zaštitom i reintegraciju povratnika po readmisiji Dragica Vučinić, kao i načelnici područnih jedinica: Milanka Baković, Bosiljka Palikuća, Vid Medojević, Zoran Bigović, Gorica Bojović, Violeta Bogavac i Slavoljub Pašić.

Bonus video: