Suzuki Vitara Hybrid usrećila Budvanku, Jovanu Miodorović

Nagradna igra se nastavlja uz nedjeljno izvlačenje nagrada, a završava se 11. jula izvlačenjem druge glavne nagrade – automobila Suzuki Vitara Hybrid.

18529 pregleda 0 komentar(a)
Foto: EKO
Foto: EKO

Srećna dobitnica iz Budve, preuzela prvu od dvije glavne nagrade Jugopetrolove nagradne igre „EKO Vozi i Osvoji“ automobil Suzuki Vitara Hybrid. Budvanka, Jovana Miodorović sjela je u svoje vozilo ne skrivajući radost i zadovoljstvo. Ključeve automobila uručila je Sara Ivanović Božović – marketing menadžer kompanije Jugopetrol.

Od skoro 134.889 potencijalnih dobitnika koji su učestvovali prvom dijelu nagradne igre koja traje na svim Jugopetrolovim EKO benzinskim stanicama u Crnoj Gori najsrećnija je bila Jovana.

Na pitanje da li je očekivala nagradu, i da li se uopšte nadala glavnoj nagradi, Jovana je rekla da je nije očekivala, pa se samim tim nije ni nadala glavnoj nagradi.

EKO
foto: EKO

Na pitanje kako je reagovala kada su je pozvali iz kompanije Jugopetrol i rekli da je dobitnik glavne nagrade, automobila Suzuki Vitara Hybrid, sa osmijehom kaže kako nije vjerovala predstavniku Jugopetrola i odgovorila je sa pitanjem:

  • Da li se vi to šalite? – nakon čega joj je sve ponovljeno, uslijedilo je oduševljenje.

Interesovalo nas je i ko će voziti automobil, da li dobitnica, ili neko iz njene porodice? Jovana kroz šalu izjavljuje da će automobil prvo voziti ona, a onda ostali članovi porodice.

Ističe da se u porodici Miodorović, gorivo tradicionalno kupuje na EKO pumpama i da su veoma zadovoljni uslugom i kvalitetom.

Na kraju, nam je rekla šta savjetuje drugim korisnicima i klijentima kompanije Jugopetrol.

  • Poručujem da vozite, da gorivo kupujete na EKO pumpama, a možda i vi postanete srećni dobitnici.

Nagradna igra se nastavlja uz nedjeljno izvlačenje nagrada, a završava se 11. jula izvlačenjem druge glavne nagrade – automobila Suzuki Vitara Hybrid. Uz EKO VOZI I OSVOJI karticu treba sipati gorivo na EKO benzinskim stanicama u minimalnom iznosu od 10 eura, tokom naredne četiri nedjelje trajanja nagradne igre i čekaju vas brojne vrijedne nagrade. Kupovinom na EKO benzinskim stanicama u iznosu od 10 eura – 19,99 eura ostvaruje se pravo na jednu šansu, kupovinom u iznosu od 20 eura – 29,99 eura na dvije itd. Ukoliko kupite Diesel Avio Double Filtered gorivo, šanse za dobitak se dupliraju. Nedjeljne nagrade su vaučeri u iznosu od 50 ili 100 eura za potrošnju na EKO benzinskim stanicama.