Uspješno završena prva konferencija o kriptovalutama u Crnoj Gori

Sve koji nisu imali priliku ili vremena da učestvuju, podstičemo da prate naše konferencije u budućnosti i na vrijeme obezbijede svoje mjesto.

19767 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Limit Prime
Foto: Limit Prime

Kriptovalute i blokčejn su tehnologije o kojima se neprekidno priča, ali su često percipirane kao kompleksna tema koja stvara konfuziju. Na internetu postoji previše informacija o ovom virtuelnom novcu, koje zapravo nisu efikasne i čine da se početnici osjećaju zbunjeno.

Iz tog razloga, kompanija Limit Prime je organizovala prvu edukativnu konferenciju na temu “Trgovanje na berzi – CFD kriptovalute.”

Konferencija o kriptovalutama i CFD trgovanju, je održana 09. juna 2022. godine u hotelu Ramada. Preko 100 ljudi je prisustvovalo događaju. Tri govornika iz Crne Gore i regiona su imala interaktivna izlaganja i davala savjete koji potiču na razmišljanje.

“Drago mi je što sam prisustvovao jednoj ovakvoj konferenciji o kriptovalutama, pogotovo u Podgorici. Ovo je bila odlična prilika da saznam više i dobijem odgovore na sva pitanja! Predlažem svima da se prijave na sve događaje ovog tipa” - izjavio je učesnik konferencije.

Glavne teme konferencije

Konferencija je pokrila sledeće teme: kriptovalute, blokčejn tehnologije, započinjanje trgovanja i strategije koje se mogu koristiti na finansijskom tržištu.

Program je počeo tako što su se, u prvih sat vremena, učesnici polako okupljali i međusobno upoznavali uz piće dobrodošlice. A malo kasnije je, Jovana Golubović - moderator, otvorila konferenciju sa toplim pozdravima i najavila govornike.

Limit Prime
foto: Limit Prime

“Mojim kolegama i meni je ogromna čast da vas ugostimo, da podijelimo korisne informacije sa vama i da vas edukujemo na teme o kojima se ne priča svakodnevno” - rekla je Jovana.

Prvi govornik je bio gospodin Ilija Lučić - dugogodišnji kripo trejder, analitičar i savjetnik. Ilija je pričao o kriptovalutama, blokčejn tehnologiji, a napomenuo je i koje su to najpopularnije kriptovalute na svijetu. Objasnio je koje su prednosti ove tehnologije, koja je razlika između kriptovalute i digitalne valute, zašto se koristi ova moćna tehnologija i zašto su digitalne valute budućnost čovječanstva.

Drugi govornik je bio gospodin Dejan Petrović, uspješni trejder i analitičar tržišta. U svom izlaganju on je otkrio dio svoga portfolija i pokazao publici kako je uspješno trgovao i pomoću praćenja trenda ostvario profit.

Poslednji govornik na konferenciji bio je gospodin Aleksandar Stojnov, ekspert za finansijska tržišta. U svojoj prezentaciji, Aleksandar je govorio o kompaniji Limit Prime, koje usluge ova kompanija nudi svojim klijentima, kakve licence posjeduje, šta je to leveridž, a na kraju je i pokazao dva anonimna primjera uspješnog i neuspješnog portfolija.

Limit Prime
foto: Limit Prime

Zatim se otvorila kratka diskusija, prilikom koje je publika mogla da postavi pitanja o temama koje je pokrila konferencija. Nakon čega je upriličeno i druženje sa našim agentima uz prigodno posluženje.

Limit Prime se zahvaljuje svima koji su učestvovali na prvoj konferenciji ovog tipa u Crnoj Gori, uz nadu da je na sva postavljena pitanja, tokom konferencije, odgovoreno na jasan i razumljiv način.

Sve koji nisu imali priliku ili vremena da učestvuju, podstičemo da prate naše konferencije u budućnosti i na vrijeme obezbijede svoje mjesto.

Ukoliko želite da započnete sa trgovanjem - otvorite realni nalog ovdje.

O nama

Kompanija Limit Prime je licencirana i regulisana od strane Komisije za tržište kapitala Crne Gore i kroz svoju platformu vam nudi direktan pristup svjetskim berzama i trgovanje sa finansijskim instrumentima.

E-adresa: info@limitprime.com

Veb sajt: http://www.limitprime.com/me

Broj telefona: +382 67 242 242

Zapratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin