Umjesto Bubanje, šef budvanske policije Terzić

Prema saznanjima “Vijesti” kadrovske promjene u budvanskoj policiji dogovorene su desetak dana prije likvidacije Šakovića

17922 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić saopštio je juče da Uprava policije u saradnji s nadležnim tužilaštvom intenzivno radi na otkrivanju počinioca teškog ubistva Milića Šakovića koje se u petak veče dogodilo u Budvi.

”Izuzeto je više tragova i predmeta, pregledani snimci s video nadzora, saslušan veći broj lica i može se reći da istraga ide u dobrom smjeru”, kazao je Adžić.

On je poručio da će, u susret turističkoj sezoni, na primorju biti raspoređene dodatne policijske snage, a da će u večernjim satima na ulicama biti i Posebna jedinica policije:

”Uz to, doći će i do određenih kadrovskih promjena. Želimo jasno pokazati da je država jača od svakog klana i kriminalca. Bezbjednosna situacija u zemlji je stabilna, Crna Gora se može tretirati kao bezbjedna destinacija”, poručio je Adžić.

Prema saznanjima “Vijesti” kadrovske promjene u budvanskoj policiji dogovorene su desetak dana prije likvidacije Šakovića.

Upućeni izvori tvrde da će Nikola Terzić, na poziciji načelnika Centra bezbjednosti Budva, zamjeniti Zorana Bubanju.

Bubanja je tu poziciju pokrivao prethodnih godinu, i za njegovog mandata, do prije nekoliko dana, Budva je bila miran grad.

Bonus video: