NAMOS - otvoren novi logističko-distributivni centar na 9000m2 u Podgorici

S obzirom na to da je kompanija Namos, 28 godina lider na crnogorskom tržištu u prodaji namještaja, otvaranje novog logističko-distributivnog centra je uslijedilo kao logičan korak, sa jasno definisanim procesima i principima skladištenja i distribucije robe.

32912 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Namos Dajković Company
Foto: Namos Dajković Company

Crnogorski zvanično No.1 brend u prodaji namještaja- Namos Dajković company predstavlja novi savremeni LOGISTIČKO-DISTRIBUTIVNI CENTAR na 9000m2.

Izgradnjom novog distributivnog centra kompanija Namos povećava svoje skladišne i logističke kapacitete, koji će omogućiti rekordno bržu i kvalitetniju isporuku ka Namos kupcima, na teritoriji cijele Crne Gore.

Novi sistem za razliku od dosadašnjeg ima veći skladišni prostor i najsavremeniju pretovarnu opremu uz:

- 95% robe na lageru – isporuka odmah

- Preko 100 000 artikala

- Bogat i raznovrstan asortiman u izložbenom salonu na 4200m2

- Obezbijedjene servisne centre u svim gradovima Crne Gore

- Besplatan prevoz i montažu na teritoriji Crne Gore

“Time značajno povećamo kapacitete logistike, u cilju efikasnije isporuke robe. Od efikasnije isporuke robe najveći benefit će imati naši kupci koji se mogu osloniti na našu preciznost i pouzdanost – ističe izvršni direktor Predrag Ivanović.”

S obzirom na to da je kompanija Namos na crnogorskom tržištu, 28 godina lider u prodaji namještaja, otvaranje novog logističko-distributivnog centra je uslijedilo kao logičan korak u poslovanju, sa jasno definisanim procesima i principima skladištenja i distribucije robe.

Kako ističe osnivač i vlasnik kompanije Namos- Vladan Dajković, koji je ujedno i dobitnik ovogodišnjeg priznanja “ NAJBOLJI MENADŽER ” (S.Rating), najveća vrijednost kompanije Namos leži u višedecenijskom timskom uspješnom radu 120 zaposlenih, visoko profesionalno obučenih ljudi iz sektora: komercijala, marketing, finansije, prodaja, dizajnerski tim, servisna služba, služba transporta i logistika.

Firma Namos kao ekskluzivni zastupnik i direktni uvoznik namještaja,uživa podršku 87 fabrika i grupacija iz Italije, Njemačke, Francuske, Slovenije, Poljske, Ukrajine, Srbije i regiona kao i podršku svih proizvođača namještaja iz Crne Gore, čime garantuje povoljnost trgovine, bogat i raznovrstan asortiman svih cjenovnih grupa.