Novi stambeni kompleks „Family Residence“

„Family Residence“ je savršeno mjesto za porodicu, ali i sve one koji ne žele praviti kompromis u očekivanjima koje imaju od najvažnijeg mjesta na svijetu – svog doma!

21675 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Family Residence
Foto: Family Residence

Smješten u mirnom dijelu Zabjela, stambeni kompleks „Family Residence“ čine 3 zgrade sa 75 stanova i 75 pripadajućih parking mjesta. Koncept stanovanja koji svojim budućim stanarima omogućava „Family Residence“ garantuje potrebnu privatnost i sigurnost, ali i boravak u prijatnom okruženju. Posebno mjesto u okviru „Family Residence“ kompleksa zauzima dvorište zatvorenog tipa koje je idealno za boravak i opuštanje u prirodi nakon ubraznog ritma koji nameće život u gradu. Svoje slobodno vrijeme možete provoditi upravo u prostoru okruženi pažljivo odabranim vrstama drveća i drugog rastinja.

Prilikom projektovanja kompleksa, posebnu pažnju smo posvetili potrebama najmlađih stanara. Njima je na raspolaganju adekvatno i bezbjedno igralište u okviru kojeg će moći provoditi slobodno vrijeme sa roditeljima i prijateljima.

Jedan od imperativa prilikom izgradnje „Family Residence“ kompleksa bio je i kvalitet građevinskih materijala. Za vas smo pažljivo i posebno odabrali laserski rezanu keramiku, troslojni trolamelni parket, bravariju od kvalitetnih profila, prestižne brendove sanitrarija itd.

Zahvaljujući saradnji sa CKB-om, životni prostor koji nudi “Family Residence” i koji sigurno već dugo priželjkujete, nikada nije bio dostupniji. Stambeni kredit za stanove u izgradnji odobrava se u iznosu od 5.000 do 300.000 eura sa rokom otplate od 12 do 300 mjeseci uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 3,99% (EKS 4,16%) i provizijom za odobravanje kredita od 0,5%. Kao sredstvo obezbjeđenja za ove kredite, potrebno je obezbijediti hipoteku nad stambenim prostorom koji je predmet prodaje, osiguranim u korist CKB-a.

Reprezentativni primjer: Za iznos kredita od 40.000 eura sa rokom otplate od 300 mjeseci, nominalna kamatna stopa (NKS) iznosi 3,99%, dok efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 4,16%. U obračun ukupnog duga i EKS-a su uključeni troškovi kamate za cijeli period u iznosu od 22.810,31 eura, troškovi naknade za odobravanje kredita (200 eura), trošak dvije mjenice (4 eura) i trošak upita u Regulatorni biro (3 eura), kao i procjena nepokretnosti (60 eura), polise osiguranja nekretnine (u ovom slučaju 197,72 eura), ugovora o hipoteci (170 eura), upisa hipoteke (20 eura), kao i naknade za izdavanje lista nepokretnosti (8 eura). Troškovi procjene nepokretnosti i polise osiguranja nekretnine, izračunati su na konkretnom primjeru nepokretnosti, koja se zalaže kao obezbjeđenje, veličine 87m2. Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 63.473,03 eura, dok mjesečna rata iznosi 209,37 eura. Reprezentativni primjer je urađen na primjeru obračuna od 26/05/2022.

„Family Residence“ je savršeno mjesto za porodicu, ali i sve one koji ne žele praviti kompromis u očekivanjima koje imaju od najvažnijeg mjesta na svijetu – svog doma!

Dodatne informacije:

www.ckb.me

CKB Contact Center 19894

www.kipsgradnja.me

Kips Gradnja kontakt telefon 067/134-134