Osvoji zalihu goriva za godinu dana na INA maloprodajnim mjestima

Posjetite INA pumpe, natočite 20 eura goriva ili više i pošaljite podatke sa računa na broj 14994.

16336 pregleda 0 komentar(a)
Foto: INA Crna Gora
Foto: INA Crna Gora

Počinje nagradna igra „Natoči i osvoji“ na INA maloprodajnim mjestima, od 01.07.-31.08.2022. godine.

Okušajte svoju sreću i možete osvojiti zalihu goriva za godinu dana!*

Posjetite INA pumpe, natočite 20 eura goriva ili više i pošaljite podatke sa računa na broj 14994. Ukoliko natočite Class Plus goriva, dobijate duplu šansu za osvajanje nagrade!

Po prijemu fiskalnog računa, SMS porukom prijavljujete ključnu riječ, SN, broj računa, ime i prezime, adresu (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na kratki broj 14994.

Ključna riječ je INA.

Primjer: INA, SN01, 2022/1/073730, Nikola Marković, Oktoih 5, 81000 Podgorica.

Pojašnjenje:

  • “SN01“ označava maloprodajno mjesto i nalazi se u gornjem desnom uglu fiskalnog računa (Primjer: MT: SN01).

  • „2022/1/073730“ je interni broj računa i nalazi se u dnu fiskalnog računa.

Pripremljene su i sedmične nagrade: INA kartica za točenje goriva u vrijednosti od 50 eura, kao i mjesečne nagrade: INA kartica za točenje goriva u vrijednosti od 100 eura.

Izvlačenje glavne nagrade - INA kartica za točenje goriva u vrijednosti od EUR 2.000,00 - biće organizovano 06.09.2022. godine.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi punoljetni državljani Republike Crne Gore, osim zaposlenih Priređivača INA-CRNA GORA d.o.o te zaposlenih preduzeća NTH Media d.o.o koji su izravno uključeni u organizaciju nagradne igre i izvlačenje dobitnika, te članova uže porodice navedenih osoba.

Sve detalje o nagradnoj igri i Pravila nagradne igre moći ćete pronaći na zvaničnim INA-CRNA GORA stranicama na Facebook-u i Instagram-u.

*Period od godinu dana je definisan na temelju vrijednosti na kartici u iznosu od EUR 2.000,00.

INA-CRNA GORA d.o.o Podgorica je društvo sa ograničenom odgovornošću u 100% vlasništvu INA d.d Zagreb, osnovana 2000. godine.

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više zavisnih društava u potpunom ili djelimičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa je članica MOL Grupe.