Više nemate izgovora - Nabavite opremu i pravac na trening!

Stručnjaci se slažu da je kod treniranja najvažniji kontituitet, te da rijetki teški i iscprljujući treninzi neće donijeti nikakve koristi. Trenirajte u svom ritmu ali redovno
87 pregleda 1 komentar(a)
Fitnes, Foto: Shutterstock
Fitnes, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.10.2017. 06:14h

Danas vam poklanjamo 12 kupona koji će vam obezbijediti velike popuste u partnerskim prodavnicama sportske opreme i fitnes centrima.

Obiđite ih i sklopite svoj idealni jesenji paket. Jer je došlo vrijeme da mislite na sebe. Prvi korak je najteži, pa smo odlučili da vas malo poguramo.

U posljednih, recimo pola godine, vaše “od ponedjeljka ću na trening” je teklo, otrpilike ovako ovako:

1. Od ponedjeljka ću na trenig! - u nedjelju ste prespavali cio dan pošli kod majke na ručak, ponedjeljak je bio suviše stresan I trening ste odložili za naredni...

2. Došao je ponedjeljak, koji je i sredina mjeseca a vi niste baš u prilici da odvojite 20-30 eura jer vam toliko treba da...(upišite po želji), pa ćete narednog kad bude plata

3. Nemate patike! Ne možete na trenig u starkama I onim starim patikama, a mnogo je da platite I trening I patike... početni paket je najmanje 100 eura...

4. Počele su vrućine, bolje da štedim za odmor, nema veze od septembra ću...

Došao je septembar i opet ništa? Pa oktobar, I mi vam rado povećavamo grižu savjesti: Kuponi za jeftiniju opremu I kuponi za jeftinije treninge su šansa da uskočite u patuike ptije izgovora “Od nove godine ću” jer odlično znate da nećete ni tada!

Ne treba vam skupa oprema ali vam treba kvalitetan trening. Tri puta nedjeljno od 45-60 minuta gotovo svi mogu da izdvoje.

Stručnjaci se slažu da je kod treniranja najvažniji kontituitet, te da rijetki teški I iscprljujući treninzi neće donijeti nikakve koristi. Trenirajte u svom ritmu ali redovno.

Istraživanja su pokazala da bi naše tijelo bilo u dobroj formi ako bi se kretali između 10.000- 15.000 koraka dnevno, jeli redovno I zdravo. S obzirom na to da niko ne pješači toliko, nadoknadite izgubljene korake u društvu.

"Vijesti" misle na vas! Izrežite svoj kupon i odaberite fitnes centar po vašoj mjeri.