U hotelu Palas možete doživjeti sve dobrobiti boravka na moru

Odlučili smo da one koji planiraju odmor u prvoj polovini jula, obradujemo junskim cijenama i specijalnom ponudom po kojoj u pratnji dvije odrasle osobe jedno dijete do 10 godina ima besplatan boravak a drugo dijete od 2 do 12 godina ostvaruje 50% popusta

18990 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Hotel Palas
Foto: Hotel Palas

Zamišljate da vas bude zvuci talasa, da vam jutarnji vjetar dopire sa mora, da kroz prozor prvi zraci sunca igraju svoju ples. Lako je izabrati takvo mjesto za odmor, kada znate da u hotelu Palas možete doživjeti sve dobrobiti boravka na moru.

Palas se nalazi u srcu Petrovca, malog primorskog grada koji odiše skladom, gdje ribari svako jutro iznose svježu ribu na koču, gdje su turisti u prilici da šetaju rivom i uživaju u primorskom životu okruženi ljubaznim mještanima, istorijom i kulturom.

Hotel Palas je smješten u raskošnom zelenilu pomorandža i maslina, pa ćete na jedinstveni način doživeti primorje. Sa njegovih terasa pogled se pruža ka plaži, moru i ostrvima Katič i Sveta Neđelja, koja su od obale udaljena samo kilometar, pa ćete uživati u izlasku i zalasku sunca sa pogledom na Petrovac.

Taj doživljaj se ne može prepričati, već se mora doživjeti. Priroda će vas očarati, ali i sama pozicija jer se hotel nalazi na samo par koraka od mora, što ga ujedno čini i pogodnim za sve goste koje dolaze sa djecom.

Uživajte u ponudi hotela Palas koja je raznovrsna – opustite se u wellness & spa centru, otvorenom i zatvorenom bazenu, plaži... U našem restoranu probaćete jela mediteranske kuhinje, ali i internacionalne. Cilj nam je odmor učinimo nezaboravnim i da gosti uživaju u danima odmora koji ste zaslužili.

Odlučili smo da one koji planiraju odmor u prvoj polovini jula, obradujemo junskim cijenama i specijalnom ponudom po kojoj u pratnji dvije odrasle osobe jedno dijete do 10 godina ima besplatan boravak a drugo dijete od 2 do 12 godina ostvaruje 50% popusta.

Više informacija o ponudama hotela Palas za predstojeće ljeto možete dobiti putem telefona: +382 68 505 405 i email adrese: reservations@budvanskarivijera.co.me