Čurović v.d. načelnika nikšićke Komunalne policije

"Posjeduje položen stručni ispit za rad u državnim organima, kao i stručni ispit za obavljanje poslova komunalne policije. Polaznik je mnogobrojnih obuka, okruglih stolova i konferencija, član velikog broja radnih grupa, kako u zemlji, tako i u inostranstvu"

4355 pregleda 6 komentar(a)
Veselin Čurović, Foto: Opština Nikšić
Veselin Čurović, Foto: Opština Nikšić

Predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević, imenovao je Veselina Čurovića za vršioca dužnosti načelnika Komunalne policije. Kako se navodi u saopštenju za javnost, Čurović je rođen u Šavniku, završio je Višu školu unutrašnjih poslova i Kriminalističko-policijsku akademiju u Beogradu.

"Posjeduje položen stručni ispit za rad u državnim organima, kao i stručni ispit za obavljanje poslova komunalne policije. Polaznik je mnogobrojnih obuka, okruglih stolova i konferencija, član velikog broja radnih grupa, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Radio je u Centru bezbjednosti Nikšić 24 godine, na poslovima suzbijanja opšteg i privrednog kriminaliteta. Oženjen je, otac troje djece", stoji u saopštenju lokalne uprave.

Prošle sedmice Novica Milović je, iz ličnih razloga, podnio ostavku na mjesto načelnika Komunalne policije. On je pomenutom službom rukovodio od 2018. Godine.

Bonus video: