Ministarstvo prosvjete organizovalo akciju: Šehović i saradnici dobrovoljno dali krv

Šehović je poručio da građani uvijek na sopstvenom primjeru treba da pokažu humanost, te da se odazvao pozivu Zavoda upravo da bi on lično, kao i Ministarstvo prosvjete, poslali poruku svim građanima da stvaramo bolje društvo kroz svakodnevni doprinos ovakvim i sličnim aktivnostima
61 pregleda 0 komentar(a)
Damir Šehović, Foto: Zavod za transfuziju krvi Crne Gore
Damir Šehović, Foto: Zavod za transfuziju krvi Crne Gore
Ažurirano: 10.10.2017. 13:22h

Ministarstvo prosvjete organizovalo je akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici.

U akciji je učestvovao i ministar prosvjete Damir Šehović.

U akciji, kojom je Vladin resor podržao kampanju "Pruži ruku za život! Daruj krv", koju sprovode Crveni krst Crne Gore, Radio-televizija Crne Gore i Zavod za transfuziju krvi Crne Gore, učestvovalo je oko 10 davalaca krvi.

Šehović je poručio da građani uvijek na sopstvenom primjeru treba da pokažu humanost, te da se odazvao pozivu Zavoda upravo da bi on lično, kao i Ministarstvo prosvjete, poslali poruku svim građanima da stvaramo bolje društvo kroz svakodnevni doprinos ovakvim i sličnim aktivnostima.

Zavod za transfuziju krvi zahvaljuje organizatorima i poziva druge društvene subjekte da sličnim aktivnostima doprinesu promociji pomenute kampanje.

Bonus video: