Budva: "Podignuto" 600 nepropisno parkiranih automobila

Od ukupno 125 eura kazne, 60 eura pripada Komunalnoj policiji i inspekciji, odnosno Opštini Budva, a 65 eura opštinskom preduzeću "Parking servis"

6179 pregleda 25 komentar(a)
Detalj iz Budve, Foto: Vuk Lajović
Detalj iz Budve, Foto: Vuk Lajović

Komunalna policija i ispekcija Opštine Budva pojačala je aktivnosti pauk službe i u proteklih 15 dana je "podignuto " 600 nepropisno parkiranih automobila u gradu.

To je " Vijestima" kazao načelnik Komunalne polciije i inspekcije Darko Čelebić.

Prema njegovim riječima tokom jučerašnje akcije, službenik Komunalne policije i inspekcije Aleksandar Moračanin je samo u prvoj smjeni "podigao" 30 nepropisno parkiranih automobila.

"To je rekord na teritoriji Crne Gore, a kamoli za Budvu. Mi takve rezultate nijesmo do sada imali. Kazna za nepropisno parkirana vozila je 125 eura, te ovom akijom je ne samo sproveden red u gradu, već je omogućeno i punjenje gradske kase", naglaiso je Čelebić i dodao da će Moračanin za ovakve rezultate biti nagrađen.

Od ukupno 125 eura kazne, 60 eura pripada Komunalnoj policiji i inspekciji, odnosno Opštini Budva, a 65 eura opštinskom preduzeću "Parking servis".

Aktivnosti na suzbijanju nepropisnog parkiranja će, kako je najavljeno iz Komunalne policije i inspekcije biti intezivirane i narednih dana.

Bonus video: