Glorija, Matija i Aleksa najbolji polaznici Ljetnjeg vojnog kampa

Pukovnik Velibor Bakrač je istakao da je ponosan na rezultate polaznika, njihovu posvećenot i motivisanost, kao i da se nada da će se neki od njih odlučiti da svoju karijeru nakon srednje škole grade u uniformi Vojske Crne Gore

6007 pregleda 1 komentar(a)
Najbolji polaznici Ljetnjeg kampa, Foto: Ministarstvo odbrane
Najbolji polaznici Ljetnjeg kampa, Foto: Ministarstvo odbrane

Glorija Knežević, Matija Radojević i Aleksa Raković izabrani su najbolje polaznike Ljetnjeg vojnog kampa za srednjoškolce, koji je u kasarni "Milovan Šaranović" u Danilovgradu zvanično završen, a koji su zajedno organizovali Ministarstvo odbrane i Vojska Crne Gore.

U saopštenju Ministartsva odbrane navodi se da je diplome najboljim učesnicima uručio direktor Direktorata za ljudske resurse ovog vladinog resora pukovnik Velibor Bakrač.

On je istakao, kako piše u saopštenju, da je ponosan na rezultate polaznika, njihovu posvećenot i motivisanost, kao i da se nada da će se neki od njih odlučiti da svoju karijeru nakon srednje škole grade u uniformi Vojske Crne Gore.

Ljetnji vojni kamp
foto: Ministarstvo odbrane

"Matija, Glorija i Aleksa, uz 26 drugova i drugarica iz cijele Crne Gore, prethodne dvije sedmice su prošli dio vojničke obuke, tako da su imali prilike da uče vještine preživljavanja u prirodi, alpinizmu, strojevima i taktičkim radnjama, kao i da testiraju svoju hrabrost na brzacima Tare, tokom obuke na brzim vodama", navodi se u saopštenju.

Šesti ljetnji vojni kamp trajao je dvije nedjelje, a organizovan je i u Pljevljima, Kolašinu i Štitaricama, dodaju iz Ministarstva odbrane.

Bonus video: