Podgorica: Ovi domovi zdravlja radiće za vrijeme obilježavanja Dana državnosti

"Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima Blok V, Nova Varoš i Konik, u periodu od 7 do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u ZO Nova Varoš, kontinuirano, 24 sata dnevno"

4566 pregleda 1 komentar(a)
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Boris Pejović
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Boris Pejović

Za vrijeme obilježavanja predstojećeg Dana državnosti, 13. i 14.jula, građanima će se zdravstvena zaštita pružati u objektima Blok V, Nova Varoš, Konik, Tuzi, Golubovci i Kovid centru u ZO Donja Gorica.

To je saopšteno iz Službe za odnose sa javnošću Doma zdravlja Podgorica.

"Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima Blok V, Nova Varoš i Konik, u periodu od 7 do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u ZO Nova Varoš, kontinuirano, 24 sata dnevno. Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Golubovci zdravstvena zaštita pružaće se u periodu od 7 do 14 sati", piše u saopštenju.

Navodi se da će se zdravstvene usluge u Kovid centru u ZO Donja Gorica pružati od 7 do 21 sat, Kovid ambulanti za djecu od 7 do 18 sati, kao i na punktu za imunizaciju, Sporstsko univerzitetskom – kulturnom centru, od 8 do 20 sati.

"Centar za laboratorijsku dijagnostiku u ZO Blok V radiće od 7 do 21h. Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: