Abazović: Ako želimo da pravimo modernu evropsku državu, moramo imati infrastrukturu koja je tome prilagođena

"Jedna lijepa investicija koja je konačno završena, možda nedostaje mali dio. Cilj je da dobijemo moderne saobraćajnice, da dobijemo bezbjedni protok saobraćaja, naročito u susret glavnoj turističkoj sezoni", rekao je Abazović

6444 pregleda 10 komentar(a)
Abazović, Foto: Printscreen
Abazović, Foto: Printscreen

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović rekao je da mu je velika čast i zadovoljstvo što su imali priliku da danas inaugurišu bulevar koji povezuje Podgoricu i Danilovgrad.

"Jedna lijepa investicija koja je konačno završena, možda nedostaje mali dio. Cilj je da dobijemo moderne saobraćajnice, da dobijemo bezbjedni protok saobraćaja, naročito u susret glavnoj turističkoj sezoni. 13. jul mislim da dočekujemo sa velikim infrastrukturnim projektima", istakao je Abazović na obilježavanju završetka radova na bulevaru između Podgorice i Danilovgrada.

On je dodao da je cilj da gradimo Crnu Goru.

"Ako želimo da pravimo modernu evropsku državu, moramo imati infrastrukturu koja je tome prilagođena. Mislim da će se značajno ubrzati protok saobraćaja. Čekalo se možda i previše, ljudi su vjerovatno malo bili i ljuti, ali vjerujem da ko bude prošao ovom trasom da će zaista biti zadovoljan", poručio je Abazović.

Bonus video: