Luštica Bay Festival svjetlosti 2.0

Sinergija zvuka i svjetlosti na nebu iznadu Luštice Bay i ove godine kreiraće upečatljiv identitet ljeta na crnogorskoj obali.

21514 pregleda 0 komentar(a)
Foto: The Lighthouse
Foto: The Lighthouse

Svjetionik, akvatorijum i nebo iznad Luštice Bay , i ove godine, biće pozornica igre zvuka i svjetlosti - Luštica Bay Lightwave 2.0 (Festival svjetlosti) zakazan je od 16. do 23. jula, kao jedna od glavnih atrakcija u zalivu Boke Kotorske. Impresivna igra muzike i svjetlosti, zabava je za sve članove familije, koji će uživati sa bilo koje lokacije Luštice Bay.

Lustica Bay
foto: Lustica Bay

Glavna pozornica za drugu ediciju svjetlosnog festivala biće lukobrani i svjetionik Luštice Bay koji osvjetljavaju more i kopno, talase i nebo, pružajući nezaboravan doživljaj svakom posjetiocu. Čarobna predstava kroz igru svjetlosti i lasera biće popraćena muzičkim kompozicijama. Izuzetan audio-vizuelni spektakl na otvorenom privući će pažnju svakog gosta, posjetioca i nautičara koji će baciti sidro u zalivu Trašte.

„Druga edicija svjetlosnog spektakla koji je prošle godine oduševio brojne posjetioce, potvrđuje premijum poziciju našeg zaliva kada su u pitanju novi oblici zabave za sva čula – iznova nudimo nove trenutke za uspomene koje ćemo zajedno stvarati i kreirati najupečatljiviji momenat ljeta", ističe Maša Radulović, menadžerka korporativnih komunikacija.

Prekrasna parada svjetlosnih talasa, boja i oblika u 3D formatu nastavlja se svake večeri od 16. do 23. jula, uz odgovarajuće muzičke kompozicije različitih stilova kao praznik koji će se moći vidjeti daleko sa pučine i kopna.

Kontakt za dodatne informacije:

Magna, PR agencija Luštica Development

Dragana Bećirović, tel 067 054 540

dragana.becirovic@magna.co.me

NAPOMENA:

Luštica Bay je održivo naselje na obali Crne Gore, u srcu Mediterana. To je destinacija osmišljena sa idejom da svojim stanovnicima ponudi autentično iskustvo i osjećaj pripadnosti zajednici stvorenoj u sred izuzetne prirodne ljepote. Smještena na poluostrvu Luštica, Luštica Bay prostire se na 690 hektara kopnenog područja, 7 kilometara obale i svega 10 odsto izgrađene površine na kopnu koja je, uz pomoć inovativnih tehnologija i najviših standarda u zaštiti životne sredine, pretvorena u integrisani grad istančanog arhitektonskog stila. Razvoj Luštica Bay podrazumijeva posvećenost očuvanju životne sredine, kulturnog nasljeđa i lokalne arhitekture. Naselje u svom sastavu ima i planira luksuzne hotele, vile i apartmane, objekte za odmor i opuštanje, prodajne objekte, marine, golf terene i prateću infrastrukturu, u skladu sa najvišim standardima zaštite prirodne sredine i održivog razvoja. Cijena stambenih objekata je od EUR 109,000 (trenutno najniža cijena za studio), koliko košta studio apartman u gradskom jezgru Central.

Luštica Bay je prva greenfield investicija u Crnoj Gori, procijenjena na više od milijardu eura, sa vrijednošću izgrađene infrastrukture od 90 miliona eura. Projekat Luštica Bay razvija kompanija Luštica Development AD, osnovana 2008. g. i u vlasništvu je švajcarskog Orascom Development Ltd. i Vlade Crne Gore. Orascom Development Holding je vodeća svjetska kompanija za izgradnju i razvoj potpuno integrisanih gradova, koja transformiše lokacije netaknute prirodne ljepote u moderna urbana naselja, uz pomoć najsavremenije tehnologije u projektovanju, izgradnji i očuvanju životne sredine. Orascom realizuje niz projekata na tri kontinenta, u osam zemalja, uključujući Egipat, Jordan, UAE, Oman, Maroko, Švajcarsku, Ujedinjeno Kraljevstvo i Crnu Goru. Za više informacija o projektu Luštica Bay, posjetite veb sajt naše destinacije www.lusticabay.com, ili nas pratite na društvenim mrežama.