Kupiš 1 – drugi dobijaš za 1€

Regionalni fashion brend OPPOSITE donosi najveću ljetnju akciju ikada 1+1=1. Zato je sve što ovih dana treba da ponesete na sebi - dobro raspoloženje koje će biti još bolje nakon vrhunskog šopinga

34888 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Opposite
Foto: Opposite

Ako ste mislili da su termin "šoping terapija" izmislile žene kako bi opravdale česte nalete kupovine, prevarili ste se. Veliki broj istraživanja i intervjua donijelo je zaključak da šoping snažno djeluje na popravljanje raspoloženja.

Takođe, savremeni šoping stalno traži uz sebe izraz “pametna kupovina” koja oslikava najbolje odnose cijene, trendova i kvaliteta.

U tom pogledu, najbolji regionalni fashion brend OPPOSITE donosi najveću ljetnju akciju ikada 1+1=1. Zato je sve što ovih dana treba da ponesete na sebi - dobro raspoloženje koje će biti još bolje nakon vrhunskog šopinga!

Nikada dosta obuće i torbi! Koji god da je broj istih u vašoj kolekciji, jednostavno je suludo propustiti NAJBOLJU AKCIJU ovog ljeta - 1+1=1. Kupovinom jednog artikla u OPPOSITE maloprodajama ili online shop-u, drugi povoljniji artikal dobijate za samo 1€! Ovo je akcija u kojoj se svi tope od miline (ne od vreline!), a traje čak do kraja jula.

Alcija 1+1=1 pruža mogućnost da uz kupovinu jednog od sjajnih OPPOSITE modela, obradujete sebe još nekim neodoljivim artiklom, ili jednostavno da drugi proizvod namijenite nekom ko vam je drag. Ovo je idealna prilika da napravite svoju KOMBINACIJU papuča ili sandala sa torbom, te tako “kompletirate” svoj ljetnji ili plažni outfit.

OPPOSITE je najprodavaniji regionalni fashion brend prepoznatljiv po najaktuelnijim svijetskim modnim trendovima obuće i torbi odličnog kvaliteta a sve to po najpovoljnijim cijenama. Ovaj omiljeni fashion brend obuće i torbi , vam donosi nevjerovatnu LJETNJU akciju 1+1=1!! Ne samo da ćete vi biti prezadovoljni kupovinom obuće i torbi u OPPOSITE-u, već će to biti i vaš kućni budžet.

Ovo prosto ne smijete propustiti, jer je idealna prilika da napravite svoje kombinacije ultra modernih i udobnih PAPUČA I TORBI. Jedno je sigurno – ovo je najpovoljniji šoping ovog ljeta KUPIŠ 1 A DRUGI POVOLJNIJI DOBIJEŠ ZA 1€! Na cjelokupan OPPOSITE asortiman koji možete kupiti u maloprodajama ili poručiti online na OPPOSITE web shop-u , dodajte prstohvat onog gorepomenutog, dobrog raspoloženja – jer ljeto ne sme i ne može da čeka!

Ljetnja kolekcija OPPOSITE obuće i torbi ide u korak sa vašim potrebama i ima najbolju ponudu do sada, sa ubjedljivo najboljim odnosom kvaliteta i cijene, koji vam omogućava udobnost a u isto vrijeme – i da izgledate veoma atraktivno u trenucima odmora.

U OPPOSITE-u, broj kombinacija je izrazito velik jer su u ponudi fantastične papuče i sandale IZ NOVE KOLEKCIJE, espadrile, mokasine, baletanke, salonke, platnene patike i tek pristigla NOVA KOLEKCIJA torbi najmodernijeg dizajna u najljepšim ljetnjim bojama!

Do kraja jula iskoristite ove pogodnosti fantastičnog šopinga jer je OPPOSITE pripremio ogroman broj modela sandala, papuča, torbi i još mnogo toga u akciji - kupiš 1, a drugi povoljniji artikal dobiješ za samo 1€!

Kada je mnogo vruće, vi kupujte od kuće! Ili kad je udar groma, kupujte iz udobnosti svoga doma!

Ovaj fashion brend je dostupan u cijeloj Crnoj Gori putem najboljeg online shop-a www.opposite-fashion.me .

Dok OPPOSITE maloprodaje možete pronaći u:

Podgorici, ulica Slobode 11; u Nikšiću – TC Nikšić; u Budvi – Stari Grad; u Bijelom Polju – 3.januara 1; i u Kolašinu u pješačkoj zoni; u Mojkovcu Trg serdara Janka Vukotića BB; u Herceg Novom Njegoševa 63; u Igalu Sava Ilića 18.

Za sve porudžbine i informacije možete da kontaktirate Call centar:

+382 68 400761

+382 69 960011

+382 67 574220

svim danima u sedmici od 8h-21h.

A kako biste uvijek bili u toku sa najnovijim modnim trendovima, zapratite OPPOSITE društvene mreže INSTAGRAM & FACEBOOK .

Zgrabi svoje kombinacije, opremi se za plažu, noćni izlazak, dnevnu šetnju ili kupi poklon nekome koga voliš! Ova akcija se ne propušta! Cijene su sasečene do korijena – a garderober i novčanik cvjetaju! OPPOSITE modeli odišu udobnošću i kvalitetom izrade, a sada kupi 1 plus drugi povoljniji dobijaš za samo 1€. Zato požuri, čekamo te!

Opposite, ljubav za sva vremena.