Divlje Jagode i Dženan Lončarević glavna imena sedmog izdanja "Ušće festa" u Bijelom Polju

Direktorica Turističke organizacije Bijelo Polje Violeta Obradović je podsjetila da ova manifestacija godinama obilježava ljetnju festivalsku scenu Bijelog Polja i sjevera Crne Gore

7812 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Jadrankla Ćetković
Foto: Jadrankla Ćetković

Na sedmom “Ušće festu”, koji će se 17. jula održati u Bijelom Polju nastupiće legendarna rok grupa Divlje Jagode i pop pjevač Dženan Lončarević.

Na poznatoj lokaciji Ušće kod Voljavca nastupiće i bend Akdemija iz Bara, dok će za dnevnu žurku biti zadužen DJ-evi Petar Jovanović i Jovan Medojević.

Direktorica Turističke organizacije Bijelo Polje Violeta Obradović je podsjetila da ova manifestacija godinama obilježava ljetnju festivalsku scenu Bijelog Polja i sjevera Crne Gore sa najvećim muzičkim imenima bivše Jugoslavije, što je slučaj i ove godine.

„Još od 2014. godine organizujemo Ušće fest, koji je zaista unaprijedio turističku ponudu naše opštine tokom ljeta, a čiji je cilj prije svega promocija naših neafirmisanih bendova. Ušće fest je povezao turizam i kulturu Bijelog Polja, zato Turistička organizacija Bijelo Polje, nakon dvije godine pauze zbog pandemije korona virusa, daje podršku ovom projektu, sa željom da nadoknadimo propušteno i da bjelopoljskoj publici pružimo kvalitetan program“, kazala je Obradović, pozivajući sugrađane da u nedjelju posjete Ušće fest.

Menadžer festivala, Vladan Čampar je kazao da i ove godine nije izostao kvalitetan program.

“Radujemo se ponovnom druženju, nakon dvogodišnje pauze, nadamo se da će Ušće fest proteći na najbolji mogući način i da će oblježiti i ovo ljeto, koje će se pamtiti po njemu“, naglasio je Čampar, napominjući da će bezbjednost biti na visokom niovu.

On je apelovao na sugrađane da ne dolaze svojim automobilima, jer je obezbijeđen autobuski prevoz.

Bonus video: