Milić: SDT da se pozabavi radom Uprave za inspekcijske poslove

"Da li je vaše selektivno postupanje i represija koju sprovodite posljedica vaših direktnih veza i ličnih obaveza prema pojedincima iz prethodnog režima i firmi koja pokušava oteti imovinu zakupodavcu Ljubu Braiću"

6510 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Direktor budvanske firme "Anton BU2" Saša Milić, koja je zakupac hotela "Loza" u Budvi poručio je da Specijalno državno tužilaštvo mora da ispita rad menadžmenta Uprave za inspekcijske poslove u vezi pečećenja hotela.

On je reagovao na saopštenje Uprave za inspekcijske poslove koja je pozvala tužilaštvo da reaguje jer je pet puta skidan pečat.

"Iako sam smatrao da jučerašnja izjava sve objašnjava prisiljen sam zbog saopštenja "menadžmenta Uprave za inspekcijske poslove" da reagujem. Zašto ne preuzmete odgovornost i hrabro potpišete redove iz saopštenja "Menadzmenta UIP-a"? Da li zbog toga što dobro znate koliku ste količinu neistina i proizvoljnih kvalifikacija sopštili ili zbog toga što znate da slijede krivične prijave zbog nezakonitog i nesavjesnog ponašanja i prekoračenja ovlašćenja", naveo je Milić u reagovanju.

Dodao je i da su odobrenje za rad dobili od nadležnog državnog organa, kao i da je u toku postupak kod Upravnog suda gdje je, kako je naveo Milić, tužbom osporeno postupanje jednog pojedinca iz Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma.

"Zašto vam gospodo iz "Menadžmenta Uprave za inspekcijske poslove" smeta jedan od rijetkih hotela koji je zahvaljujući dozvoli za rad unaprijed prodao svoje kapacitete vodeći posebno računa o cjenovnoj politici. Da li je vaše selektivno postupanje i represija koju sprovodite posljedica vaših direktnih veza i ličnih obaveza prema pojedincima iz prethodnog režima i firmi koja pokušava oteti imovinu zakupodavcu Ljubu Braiću. Na kraju, zahvalnost na vašem reagovanju jer su maske pale i sve je jasno. Ostaje da SDT ispita postupanje menadžmenta Uprave za inspekcijske poslove i da pravda zakuca i na vaša vrata", zaključio je Milić.

Bonus video: