Dukaj: Andrijevica ima predispozicije za privlačenje investicija

"Na tom putu razvoja, Ministarstvo će biti posvećen partner u svim vašim inicijativama i projektima, koji će podići nivo kvaliteta i rada lokalne uprave za dobrobit i unapređenje uslova života građanki i građana u opštini pod Komovima"

2360 pregleda 5 komentar(a)
Dukaj, Foto: Printscreen YouTube
Dukaj, Foto: Printscreen YouTube

Opština Andrijevica zahvaljujući prirodnim potencijalima, ima predispozicije za privlačenje investicija i valorizaciju brojnih resursa kojima raspolaže, ocijenio je ministar javne uprave, Marash Dukaj.

"Na tom putu razvoja, Ministarstvo će biti posvećen partner u svim vašim inicijativama i projektima, koji će podići nivo kvaliteta i rada lokalne uprave za dobrobit i unapređenje uslova života građanki i građana u opštini pod Komovima", naveo je Dukaj u čestitki povodom Dana Opštine.

On je Dan Opštine u svoje i ime Ministarstva čestitao predsjednicima Opštine Andrijevica, Željku Ćulafiću i Skupštine Opštine, Mladenu Đukiću, kao i građankama i građanima tog grada.

"Uz iskreno uvjerenje da pred Andrijevicom stoji jasna vizija dinamičnog progresa i modernizacije lokalne uprave čestitam vam Dan opštine“, kazao je Dukaj.

Bonus video: