Vlasnici lokala na Maloj plaži: Imamo milion posjetilaca

"Jedina je plaža u Crnoj Gori, koju vi držite, da nema wc. Najveći ste devastator Starog grada, napravili ste ruglo od Starog grada sa željezom da biste postavili lift bez dozvole, za vaš lični interes”

17127 pregleda 14 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Vlasnici lokala i otvorenih šankova na ulcinjskoj Maloj plaži demantovali su navode Gani Resulbegovića da je sve manje gostiju.

”Poštovani g. Resulbegoviću, mi, vlasnici svih lokala na Maloj plaži, otvorenih šankova, živih muzika i diskoteka, demantujemo javno vaše tvrdnje da gostiju na Maloj plaži ima sve manje, a razlog za to ste naveli da je buka, prostitucija. E pa, g. Resulbegoviću, da se malo vratimo u retrospektivu, vi ste najveći krivac zbog kojega nema turista na Maloj plaži, vi ste zadnjih 30 godina naplaćivali ulaz gostima na Maloj plaži iako to niste smjeli. Jedina je plaža u Crnoj Gori, koju vi držite, da nema wc. Najveći ste devastator Starog grada, napravili ste ruglo od Starog grada sa željezom da biste postavili lift bez dozvole, za vaš lični interes.”

Ističu da njihovi lokali predstavljaju “najbogatiju ponudu za turizam”, o čemu svjedoči “preko milion posjetilaca”.

”G. Resulbegoviću, nemojte zaboraviti da su svi vlasnici lokala na Maloj plaži starosjedioci i da svi znamo jedni druge. Nemojte se baviti tuđim poslovima, pustite ljude da rade, gledajte svoje dvorište jer imate mnogo toga da očistite.”

Bonus video: