Rotari klub Kotor prikupio 5.335 eura za humanitarnu akciju "Morski svijet djeci Kotora i Tivta"

Tradicionalnom krstarenju Bokokotorskim zalivom brodom "Katica" prisustvovalo je 170 gostiju među kojima su bili predstavnici diplomatskog kora, zvaničnici Vlade Crne Gore, brojni Rotarijanci iz Crne Gore i regiona, njihove porodice i prijatelji...

3414 pregleda 1 komentar(a)
Sa krstarenja, Foto: RC Kotor
Sa krstarenja, Foto: RC Kotor

Članovi Rotari kluba Kotor i njihovi gosti na četvrtom donatorskom krstarenju "Rotary Boka Cruise" održanom u subotu, prikupili su 5.335 eura za humanitarnu akciju pod nazivom "Morski svijet djeci Kotora i Tivta".

Na ovaj način obezbijeđen je besplatan ulaz u Akvarijum "Boka" za oko 7.600 djece predškolskog i školskog uzrasta iz Kotora i Tivta.

Tradicionalnom krstarenju Bokokotorskim zalivom brodom "Katica" prisustvovalo je 170 gostiju među kojima su bili predstavnici diplomatskog kora, zvaničnici Vlade Crne Gore, brojni Rotarijanci iz Crne Gore i regiona, njihove porodice i prijatelji koji su učešćem putem sponzorstava, kotizacije, nagradne lutrije, humanitarne aukcije i donacija klubova pomogli da planirani iznos za akciju "Morski svijet djeci Kotora i Tivta" bude dostignut.

U zvaničnom dijelu programa prisutnima su se obratili Predsjednik Rotari kluba Kotor Janko Racković, ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori Džudi Rajzing-Rajnke, ministarka nauke i tehnološkog razvoja u Vladi Crne Gore Biljana Šćepanović, kao i direktor Akvarijuma Boka Mirko Đurović.

Bonus video: