Žabljačanin Dragoljub Milašinović osvojio glavnu nagradu „EKO Vozi i Osvoji“ nagradne igre

Sačuvajte “EKO Vozi i Osvoji” karticu, uskoro stizu nova iznenađenja

30384 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jugopetrol AD
Foto: Jugopetrol AD

Završena je velika nagradna igra Jugopetrola „EKO Vozi i Osvoji“. Nakon osam sedmica izvučen je i drugi dobitnik glavne nagrade – automobil Suzuki Vitara Hybrid, Dragoljub Milašinović sa Žabljaka.

Od preko 150.000 potencijalnih dobitnika koji su učestvovali, dobitnik automobila Suzuki Vitara Hybrid je Dragoljub Milašinović sa Žabljaka a ključeve je uručila Sara Ivanović Božović – marketing menadžer kompanije Jugopetrol.

Srećni dobitnik nije krio radost i kaže da je nagradu očekivao jer je igra stalno, a ko igra taj se i nada za razliku od drugih koji ne igraju, pa se nemaju čemu ni nadati.

EKO Vozi i osvoji
foto: Jugopetrol AD

Na pitanje kako je reagovao kada su mu javili da je dobio glavnu nagradu, automobil Suzuki Vitara Hybrid, sa vidnim uzbuđenjem Dragoljub je rekao: „Bio sam na žičari na Savinom kuku sa ćerkicom i baš smo se obradovali. Svojom srećom iznenadio sam i okolne radnike, tako da je bilo zajedničko veselje“. Takođe, dodaje da će vozilo koristiti zajedno u dogovoru sa suprugom.

Navodi da je prezadovoljan uslugom na Jugopetrolovim pumpama. Gorivo sipa isključivo na EKO benzinskim stanicama od Podgorice, preko Šavnika pa do Žabljaka. Osoblje je kaže izuzetno, a ističe kolege sa pumpe u svom Žabljaku na čelu sa poslovođom zbog svoje predusretljivosti i ljubaznosti, da svakome izađu u susret.

Na kraju, pun optimizma Milašinović poručuje svima da igraju „EKO Vozi i Osvoji” nagradnu igru, toče gorivo, koriste EKO karticu i da se nadaju.

Čestitamo Dragoljubu Milašinoviću i Jovani Midorović, kao i ostalim dobitnicima 90 sedmičnih nagrada. Svi koji imate “EKO Vozi i Osvoji” karticu sačuvajte je za sljedeća iznenađenja, a mi vam želimo puno sreće u osvajanju nagrada.