Podgorica: Zbog epidemiološke situacije od ponedjeljka kovid ambulanta i u Muzičkom centru

U kovid ambulanti će se, od 7 do 21 čas, obavljati pregledi, laboratatorijska dijagnostika, kao i davanje parenteralne terapije pacijentima sa simptomima kovid infekcije

28664 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Dom zdravlja Podgorica je zbog epidemiološke situacije u gradu i porast broja kako pregledanih tako i kovid pozitivnih pacijentata odlučio da od ponedjeljka otvori kovid ambulantu u prostorijama Muzičkog centra.

U kovid ambulanti će se, od 7 do 21 čas, obavljati pregledi, laboratatorijska dijagnostika, kao i davanje parenteralne terapije pacijentima sa simptomima kovid infekcije.

"Na ovaj način će se rasteretiti rad postojeće Covid ambulante u Donjoj Gorici, približiti usluga građanima sa lijeve strane Morače, kao i smanjiti broj pacijentata koji čekaju na pregled. Svjedoci smo jako visokih spoljšnjih temperatura poslednjih dana, koje će po najavama nadležnih trajati i narednih nedjelja, te molimo sugrađane sa simptomima respiratorne infekcije da koriste i naš dispečerski centar (227722 ) i da u skladu sa savjetima vrše posjete ambulantama, kako bi se izbjeglo čekanje na pregled", navodi se u saopštenju.

Bonus video: