Ostvarite BONUS dobrodošlice od 20%, do kraja jula!

Bonus dobijaju svi novi klijenti koji deponuju sredstva za trgovanje do 31.07.2022 i važi do kraja 2022. godine

15526 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Limit Prime
Foto: Limit Prime

Da li ste znali da možete potencijalno profitirati iz udobnosti vašeg doma ili bilo koje lokacije u svijetu, samo sa par klikova?

Predstoje događaji koji su veoma atraktivni za trgovce širom svijeta. A mi, ovog jula, poklanjamo 20% BONUSA dobrodošlice novim klijentima, kako bi svi imali šansu za dobar početak.

U nastavku možete pročitati o najnovijim vijestima i najpopularnijim finansijskim instrumentima koje naši klijenti svakodnevno biraju.

Kriptovalute

Kad smo kod kriptovaluta, jasno je da imaju veliki zamah i postaju sve popularnije u poslednjih par godina. Ovi digitalni novčići neprekidno se razvijaju i inoviraju u cilju sve veće upotrebe i modernizacije. Na primjer, Ethereum je objavio da će zvanično izvršiti tranziciju od ‘proof-of-work’ u ‘proof-of-stake’ protokol, 19. seprembra 2022. godine.

„Proof-of-work“ koristi energetski intenzivnu metodu rudarenja gdje se rudari takmiče jedni protiv drugih u rešavanju matematičkih problema i stvaranju novog bloka u ovoj mreži. Kad je blok gotov, stvara se novi Ethereum novčić.

Sa druge strane, 'proof-of-stake' je sigurna, decentralizovana mreža koja koristi malo drugačiji proces rudarenja. Umjesto da se rudari takmiče u stvaranju novih blokova, validatori se biraju po metodi slučajnog izbora od strane algoritma, da rešavaju matematičke probleme i koriste sopstvene novčiće tokom tog procesa.

Zašto je ova promjena bitna trgovcima?

Očekuje se da će novi ‘proof-of-stake’ model biti u stanju da obradi do 100.000 transakcija u sekundi. A jeftinije naknade i povećana brzina transakcija čine novi Ethereum model boljim i privlačnijim za trgovce.

Kompanija Limit Prime vam omogućava CFD trgovanje brojnim kriptovalutama od kojih su najpopularnije Bitcoin i Ethereum, ali i Ripple, Litecoin, Stellar, Cardano, Dogecoin i druge.

Akcije

Sada je sezona kvartalnih izvještaja tj. period kada kompanije kojima se javno trguje objavljuju svoje najnovije finansijske rezultate za prethodni kvartal u vidu izveštaja.

Kvartalni izvještaji omogućavaju: poređenje rezultata kompanija, pomoć kompanijama u definisanju i praćenju ciljeva i privlačenje novih investitora.

Zašto su izvještaji bitni za trgovce?

Ovi izvještaji predstavljaju način na koji javno preduzeće govori sve o svom poslovanju, a cijene akcija imaju tendenciju rasta kada rezultati dostignu tržišna očekivanja, dok razočaravajući rezultati snižavaju cijene akcija.

Tokom ovog perioda očekujemo kvartalne izvještaje od sledećih kompanija: Alphabet, Meta, Tesla, Pfizer, Coca Cola i mnogo drugih.

Limit Prime
foto: Limit Prime

Nafta

O povećanju zaliha nafte odlučivaće se na sastanku OPEC+, 3. avgusta 2022. godine.

Na prethodnom sastanku koji je održan 30. juna 2022 godine, 24 zemlje koje proizvode naftu, donijele su jednoglasnu odluku da ostanu na snazi ranije usvojeni sporazumi o povećanju dnevne proizvodnje nafte, koja iznosi 648.000 barela.

U avgustu se očekuje povratak proizvodnje nafte na isti nivo kao prije pandemije.

Cijena sirove nafte je porasla za 2.5% po objavljivanju vijesti o povećanju proizvodnje.

Moguće je da cijena sirove nafte nastavi opadajući trend, a kakav će ishod OPEC+ sastanka biti i kakve promjene će se desiti na tržištu, ostaje da vidimo.

Kako ostvariti BONUS dobrodošlice?

Limit Prime vam omogućava CFD trgovanje brojnim finansijskim instrumentima, kao što su: kriptovalute, zlato, akcije, nafta i mnogi drugi.

Ukoliko želite da počnete sa trgovanjem, to možete učiniti odmah - otvaranjem računa za trgovanje i time ostvariti 20% BONUSA dobrodošlice, na prvi depozit. Limit Prime nudi korišćenje leveridža, zahvaljujući kome možete da otvorite mnogo veće pozicije sa manjom količinom novca.

Primjer: Leveridž od 10:1 znači da kad trgujete sa 100 USD, ta pozicija se pretvara u 1000 USD. 100x10 = 1000 USD.

Bonus dobijaju svi novi klijenti koji deponuju sredstva za trgovanje do 31.07.2022 i važi do kraja 2022. godine. Uslove bonusa možete pronaći OVDJE.

Za više informacija možete pozvati broj +382 67 242 242 i neko od zaposlenih u Limit Prime-u će vam izaći u susret.

E-adresa: info@limitprime.com

Veb sajt: http://www.limitprime.com/me

Zapratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin