Voli gastronomska ponuda i Glovo - za sve ukuse

Pravi izbor za uživanje.

24936 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Voli
Foto: Voli

Kada su u pitanju Voli restorani, gosti prvenstveno ističu kvalitet u kojem istinski uživaju i odnos cijene i kvaliteta koji im je posebno važan. Prilikom pripreme jela, imperativ je na odabiru namirnica čija svježina i kvalitet može odgovoriti i najstrožijim kriterijumima i to je nešto što gosti bez dileme prepoznaju Od sada Voli restorani na Glovu

Voli
foto: Voli

Kada želite da ugostite nekog, obradujete svoje najbliže ili jednostavno hoćete da uživate u jelima Volijevih majstora kuhinje u svom domu, pravi izbor su Voli restorani čija je ponuda dostupna putem Glova. Ponudu osim tradicionalnih domaćih i savremenih internacionalnih jela, čine pice prepoznatljivog ukusa i kvaliteta i svježe pripremljene poslastice.

Voli
foto: Voli
Voli
foto: Voli

Osim ponude restorana, možete poručiti ukusna jela koncepta IzVOLIte, Voli take&go sektora. Burgeri, sendviči, razne pite, roštilj, kao i svježe salate, uz smuti i cjeđene sokove, odličan su izbor za brz, ukusan i kvalitetan obrok.

Voli
foto: Voli
Voli
foto: Voli

Ukoliko želite sofisticirano gastronomsko zadovoljstvo, svježe ulovljenu morsku ribu, morske plodove i druge razne kulinarske delicije koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim, predlažemo da poručite nešto iz Volijevog fine dinning restorana Bar 49. Uživanje dopunite nekim od vrhunskih vina iz sjajne vinske karte.

Voli
foto: Voli
Voli
foto: Voli
Voli
foto: Voli

Prepustite se bogatom izboru, priuštite sebi zadovoljstvo i dozvolite da vas impresioniraju Volijevi mjstori kuhinje

Voli
foto: Voli
Voli
foto: Voli