Dukaj čestitao Dan opštine Plav

Posebno mjesto, kako kaže, u viziji razvoja Plava "zaslužuju mladi, kako bi se motivisali da svoju sudbinu i sudbinu najbližih vežu za rodni kraj"

2219 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Ministar javne uprave Maraš Dukaj čestitao je 29. jul, Dan opštine Plav.

U čestitki upućenoj građankama i građanima Plava, Dukaj je kazao da će ministarstvo kojim rukovodi "u skladu sa djelokrugom rada, nastaviti da podržava Opštinu Plav saglasno demokratskim procesima koji su pred nama."

"Uvjeren da ćete u duhu istorijskog, kulturološkog, multietničkog i multikonfesionalnog sklada i tradicije, graditi prosperitet opštine u najboljem interesu vaših građana, i građanki. Vjerujem da će priotitetni dio vaših strateških vizija biti usmjeren na valorizaciju prirodnih potencijala u oblasti turizma i da je to put za unapređenje Opštine Plav", navodi Dukaj u čestitki.

Posebno mjesto, kako kaže, u viziji razvoja Plava "zaslužuju mladi, kako bi se motivisali da svoju sudbinu i sudbinu najbližih vežu za rodni kraj."

"Uz najbolje želje vama, svim građankama i građanima Plava, još jednom čestitam 29. jul, Dan opštine", zaključuje Dukaj u čestitki.

Bonus video: