Nikšić: Nagrađeni učesnici literarnog konkursa "Lijepo je biti dijete"

Najbolje na konkursu škola je nagradila knjigama, a Fondacija „Marija Kotri“ uručila je specijalnu nagradu učenici koja je napisala najbolji rad, Lari Spasojević
278 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 07.10.2017. 16:44h

U nikšićkoj Osnovnoj školi “Olga Golović” Dječja nedjelja protekla je u okviru brojnih aktivnosti pri čemu se vodilo računa da sva djeca budu uključena u program. Pored programa posvećih muzici i igri, ponašanju u vanrednim situacijama, učenici su uređivali školsko dvorište, radili panoe sa eko temama, a imali su i dan humanosti i solidarnosti. Cjelonedjeljne aktivnosti završene su likovnim i literarnim konkursom.

“Već drugu godinu škola raspisuje nagradni literarni konkurs kao znak sjećanja na našu učenicu Mariju Kotri, koja je tragično izgubila život. Ove godine tema konkursa bila je 'Lijepo je biti dijete' a prispjelo je 55 radova“, kazala je direktorica škole Slobodanka Žižić.

Najbolji rad napisala je Lara Spasojević, učenica sedmog razreda, drugo mjesto pripalo je godinu starijem Andriji Roganoviću, dok je treće mjesto osvojio Mirko Đurović, učenik sedmog razreda. Dodijeljene su i dvije specijalne nagrade – Katarini Nenezić, učenici sedmog razreda, i Anji Marojević, koja je godinu mlađa.

Najbolje na konkursu škola je nagradila knjigama, a Fondacija „Marija Kotri“ uručila je specijalnu nagradu učenici koja je napisala najbolji rad, Lari Spasojević.

Galerija

Bonus video: