Zakupci Ulcinjske rivijere kod Cungua: Usavršiti i osposobiti postojeći kadar

"Akcenat u razgovorima stavljen je i na zaposlene u Ulcinjskoj rivijeri za koje Opština traži poseban tratman tokom zakupa"
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.10.2017. 15:14h

Predsjedenik Opštine Ulcinj Nazif Cungu primio je danas u svom kabinetu predstavnike kompanije Karizma, koja je nedavno pod zakup uzela dio "Ulcinjske rivijere" i najavila izgradnju hotelskih kapaciteta sa četiri zvjezdice.

"Karisma je kompanija koja već duži period,u saradnji sa poznatim turoperatorom TUI, ima interes da ulaže na ulcinjskoj Velikoj plaži. U proteklom periodu nakon svih pravno administrativnih obaveza može se reći da su se stvorili svi uslovi za početak radova i pripreme za narednu turističku sezonu", piše u saopštenju iz Cunguovog kabineta. Dodaje se da je na sastanku bilo riječi o partnerskom odnosu opštine Ulcinj i Karsima grupe u narednom periodu.

"Akcenat u razgovorima stavljen je i na zaposlene u Ulcinjskoj rivijeri za koje Opština traži poseban tratman tokom zakupa. Usaglašen je stav da napori maksimalno budu uloženi u obrazovanje i osposobljavanje postojećeg kadra- piše u saopštenju i podsjeća da je Karisma grupa proglašena za „a freat place to work“, odnosno kompaniju kojom su zaposleni posebno zadovoljni.

Galerija

Bonus video: