Bokeški forum: Za osudu odluka da se vatrogascima naplati karta za trajekt

"Poslije svih blagodeti koje su dobili u najmanju ruku smo očekivali da će menadžment 'Pomorskog saobraćaja' obezbijediti specijalnu i besplatnu trajekt liniju za sve one koji su krenuli da se bore sa vatrenom stihijom"

2338 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Bokeški forum
Foto: Bokeški forum

Iz Bokeškog foruma su kazali kako su očekivali da će menadžment “Pomorskog saobraćaja” obezbijediti specijalnu i besplatnu trajekt liniju za one koji su krenuli da se bore sa požarima.

"Sa nevjericom i gađenjem primili smo informaciju da je članovima DVD 'Boka' iz Tivta, naplaćena karta za trajekt, dok su išli u pomoć svojim kolegama iz Herceg Novog, da gase požare. Da je sreće i pravde u ovoj državi ovakav postupak ljudi koji su gazdovanjem ovim preduzećem stekli ogroman kapital, naišao bi na osudu svih nadležnih. Počev od Vlade i premijera, preko predsjednika države i ministara... Poslije svih blagodeti koje su dobili u najmanju ruku smo očekivali da će menadžment 'Pomorskog saobraćaja' obezbijediti specijalnu i besplatnu trajekt liniju za sve one koji su krenuli da se bore sa vatrenom stihijom. Ako već na drugi način ne mogu pomoći ugroženom stanovništvu. Na žalost brzo su nas razuvjerili u postojanje ikakvih dobrih namjera", naveli su iz Bokeškog foruma.

Povezani članci

02. Avgust 2022.

Idu da rizikuju život, a moraju da plate trajekt

"No, na kraju ipak pitanje za sve nas skupa: Da li smo za ovo krivi mi sami koji smo dozvolili da se u Boki, vijekovima poznatoj po džentlmenstvu, gospodstvenim manirima i širini, ovo dešava. I da ne bude izuzetak nego pravilo", zaključuje se u saopštenju.