Dukaj Plužinama i Petnjici čestitao Dan opštine

"Plužine danas proslavljaju Dan oslobođenja opštine, kao jedna od sjevernih opština sa najvećim brojem prirodnih i turističkih resursa, kao i velikim inovacionim, hidroenergetskim i drugim potencijalima". ""Za mještane bihorskog kraja prosperitet opštine bi značio i ukupan razvoj životnog standarda koji dostiže evropski nivo"

1384 pregleda 0 komentar(a)
Dukaj, Foto: Luka Zeković
Dukaj, Foto: Luka Zeković

Ministar javne uprave Maraš Dukaj čestitao je građanima Plužina i Petnjice 4. avgust, Dan opštine.

"Plužine danas proslavljaju Dan oslobođenja opštine, kao jedna od sjevernih opština sa najvećim brojem prirodnih i turističkih resursa, kao i velikim inovacionim, hidroenergetskim i drugim potencijalima. Valorizacija ovih resursa će predstavljati ubrzanje napretka u sferi poboljšanja uslova života svih građana i građanki Plužina. Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Plužine u realizaciji svih ciljeva za uspostavljanje efikasnijeg pružanja usluga", naveo je Dukaj u čestitki.

Povodom Dana opštine Petnjica, naveo je da taj kraj sa neiscrpnim prirodnim bogatstvima i vjernom dijasporom, ima potencijal da bude jedna od najmodernijih sjevernih opština, u koju će se ljudi vraćati, a ne iz nje odlaziti.

"Za mještane bihorskog kraja prosperitet opštine bi značio i ukupan razvoj životnog standarda koji dostiže evropski nivo, posebno sada nakon velikih infrastrukturnih ulaganja koja još više povezuju opštinu Petnjica sa ostalim gradovima i opštinama u Crnoj Gori i regionu. Doprinos Ministarstva javne uprave ogledaće se kroz podršku inicijativama i projektima od važnosti za vašu opštinu sa fokusom na unapređenje pružanja elektronskih usluga građanima", naveo je Dukaj.

Bonus video: