Novo ime u velikom stilu

BIG CEE predstavlja dio kompanije BIG Shopping Centers Israel koja trenutno rukovodi sa 60 šoping centara širom svijeta

29072 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Delta City
Foto: Delta City

Delta City Podgorica od 08. septembra zvanično postaje BIG Fashion, dio BIG CEE grupe.

Omiljena šoping destinacija građana Crne Gore, osim vlasnika, mijenja i ime. Nakon 14 godina, Delta City postaće BIG Fashion. Ova promjena biće obilježena nizom različitih događaja organizovanih u šoping-molu, pa će tako tokom čitavog dana posjetioci uživati u poklonima, dječijim aktivacijama, popustima, a glavni događaj dana biće koncerti Petra Graša i Sare Jo, od 19h. Slavlje će se nastaviti i u petak i subotu, 09. i 10 septembra.

„Kupovina Delta City Podgorica je naša ulaznica za Crnu Goru i samo početak naše podrške i ulaganja u zemlju. Ova transakcija je u skladu sa našom strategijom koju smo deklarisali prošle godine, da nastavimo razvoj kompanije širom Balkanskog regiona. BIG će donijeti novo iskustvo za svoje kupce kroz redovne i dinamične događaje tokom cijele godine, kao i u vidu brojnih novih prodavnica i brendova“ – izjavio je ranije Lev Vajs, generalni direktor BIG CEE.

BIG CEE predstavlja dio kompanije BIG Shopping Centers Israel koja trenutno rukovodi sa 60 šoping centara širom svijeta, uključujući 27 šoping centara u Izraelu, 24 u SAD i 9 u Srbiji.

Delta City Podgorica je najznačajniji projekat u Crnoj Gori i jedan od najvećih komercijalnih objekata na Balkanu. Ima bruto zakupnu površinu prodajnog prostora od 24.500 m2, 1000 mjesta za parking i stopu zauzetosti od oko 100%.

Prodajne objekte u ovom centru imaju ZARA, Pull & Bear, Bershka, Mango, Nike, Tommy Hilfiger, New Yorker, Pandora, Under Armour, Replay, Springfield i mnogi drugi brendovi, a ponuda obuhvata i Cineplexx multipleks bioskopske dvorane i dječju igraonicu. Kompanije ima ozbiljne planove kojim će obogatiti ponudu ovog centra i time značajno podići nivo usluge I ukupan kvalitet poslovanja na crnogorskom tržištu.