podrška će se pružati jednom sedmično

Organizuju psihološku–psihijatrijsku podršku porodicama nastradalih na Cetinju

Terimini za stručnu podršku se zakazuju bez uputa izabranog ljekara pozivom zainteresovanog lica na broj telefona 067/269-735 svakog radnog dana od 07-14 časova, a pored zakazanog termina jedinica za metalno zdravlje otvorena je svakog radnog dana od 07-14 časova

9942 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Cetinjski Dom zdravlja u saradnji sa Prijestonicom Cetinje i Ministarstvom zdravlja Crne Gore organizuje psihološko – psihijatrijsku podršku porodicama nastradalih u nezapamćenoj tragediji koja je zadesila Cetinje 12. avgusta ove godine.

Iz Službe gradonačelnika je saopšteno da će se podrška pružati jednom sedmično u okviru jedinice za mentalno zdravlje.

Stručni tim koji je zadužen za pruđanje psihološko – psihijatrijske podrške čine dr Ana Đuranović specijalista psihijatar, dr Aleksandra Ražnatović specijalista psihijatar, Marija Perišić diplomirani psiholog i medicinska sestra Ljiljana Kapisoda.

Terimini za stručnu podršku se zakazuju bez uputa izabranog ljekara pozivom zainteresovane osobe na broj telefona 067/269-735 svakog radnog dana od 07-14 časova, a pored zakazanog termina jedinica za metalno zdravlje otvorena je svakog radnog dana od 07-14 časova.

"Porodice nastradalih pretrpjele su ogroman gubitak i njihov bol će biti trajan i neizbrisiv, ali im mi možemo pružiti stručnu podršku koja može biti od velike pomoći u ovoj situaciji. Zato ovim putem pozivamo sve da kontaktiraju JZU Dom zdravlja i iskoriste ponuženu stručnu podršku", navodi se u saopštenju.