Nadbiskup barski Đonlešaj i biskup kotorski Štironja uputili telegram saučešća povodom tragedije na Cetinju

"Duboko ražalošćeni i potreseni tragičnim događajima u Prijestolnici Cetinju, u kojima je život izgubilo 11 osoba, među kojima dvoje djece, mi biskupi, svećenstvo, redovništvo, te vjernici Katoličke Crkve izražavamo svoju iskrenu kršćansku sućut"

4548 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Nadbiskup barski Rok Đonlešaj i biskup kotorski Ivan Štironja uputili su telegram saučešća povodom tragedije na Cetinju, saopšteno je iz Službe za informisanje Predsjednika Crne Gore.

U telegramu saučešća navode da su duboko ražalošćeni i potreseni tragičnim događajima, te da se mole "za pokoj, sućut i zacjeljenje rana."

"Duboko ražalošćeni i potreseni tragičnim događajima u Prijestolnici Cetinju, u kojima je život izgubilo 11 osoba, među kojima dvoje djece, mi biskupi, svećenstvo, redovništvo, te vjernici Katoličke Crkve izražavamo svoju iskrenu kršćansku sućut i ljudsku blizinu obiteljima stradalih, predsjedniku Crne Gore g. Đukanoviću, premijeru g. Abazoviću, gradonačelniku g. Đuraškoviću i svim građanima Cetinja kao i svim stanovnicima Crne Gore. Molimo Gospodina da preminulima podari vječnu svjetlost, ranjenima oporavak, a obiteljima preminulih snagu i utjehu. Molimo za pokoj, sućut i zacjeljenje rana", navodi se u telegramu saučešća.

Bonus video: