Pobjegnite od svakodnevice i spoznajte čari „novog Mediterana“

Bijeg u sasvim drugačiju dimenziju koja se, pored Budve, može iskusiti na samo dvije lokacije u svijetu - na Santoriniju u Grčkoj i ostrvu Koh Samui kod Tajlanda.

23290 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Dukley
Foto: Dukley

Pobjegnite od svakodnevice i spoznajte čari „novog Mediterana“ kroz koncept plaže i restorana Escape Beach & Restaurant by Nikki Beach, gdje možete uživati ušuškani u zagrljaju morskog plavetnila i opuštajuće atmosfere upotpunjene prepoznatljivom vizurom budvanskog Starog grada koja opčinjava sve.

Smješten na osamljenoj plaži i okružen šumom, ovaj odnedavno dostupan koncept u okviru kompleksa Dukley Gardens predstavljen je u saradnji sa brendom Nikki Beach i nudi bijeg u sasvim drugačiju dimenziju koja se, pored Budve, može iskusiti na samo dvije lokacije u svijetu - na Santoriniju u Grčkoj i ostrvu Koh Samui kod Tajlanda.

Bilo da tražite ležerno mjesto za dnevni odmor ili nezaboravno gastro iskustvo, Escape Beach & Restaurant by Nikki Beach je savršen izbor. Nesvakidašnji ambijent, privatnost, mir i odlična hrana samo dio su ponude koja vas očekuje. Ne čudi što je Escape Beach & Restaurant bio omiljeno mjesto za relaksaciju Viktorijinog anđela, Alessandre Ambrosio tokom njenog boravka u Crnoj Gori.

Skrovitost i zavodljiva atmosfera lokacije nude posebnu draž, a ideja savršeno uklopljena u okruženje idealna je scena za nezaboravno iskustvo koje ćete ovdje doživjeti.

Tome uveliko doprinose i događaji počev od “Sounds of Nikki Beach” koji omogućavajui da uz zvuke saksofona, odličnu hranu i koktele pobjegnete od svakodnevne rutine i gužve. Za one koji više pažnje pridaju novim gastro iskustvima tu je “Fish Market” koji se održava srijedom i svim ljubiteljima morskih plogova, omogućava istinsku gastro avanturu. Da se vodi računa o najraznovrsnijim željama posjetilaca pokazuju i sve popularnije subotnje večeri odnosno “Summer nights” gdje gosti okruženi sjajnim pejzažom i nadahnuti zvucima šume sa jedne, i mora sa druge strane ispijaju vina renomiranih proizvođača i raduju se svakom novom danu provedenom ovdje.

Dukley
foto: Dukley

O cijenama, ali i događajima koji će vam upotpuniti boravak na pomenutim lokacijama informišite se detaljnije OVDJE.