Azul Beach Resort Montenegro – popularan izbor gostiju širom Evrope

Sve što je potrebno za potpuno uživanje naći ćete u ovom kompleksu, a u toku je i specijalna ponuda i popusti i do 30 odsto za boravke u septembru.

32018 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Azul Beach Resort Montenegro
Foto: Azul Beach Resort Montenegro

Duge pješčane plaže, prelijepo more i obilje sunčanih dana specifičnosti su južnog Jadrana i Ulcinja. Čuvena Velika plaža sa očaravajućim pogledom na otvoreno more, poznata je i po hotelu Azul Beach Resort Montenegro, koji je dio prepoznatljive grupacije Karisma Hotels & Resorts. Kompleks se prostire na nevjerovatnih 17 hektara i predstavlja sinonim udobnosti, o čemu svedoči i veoma uspješna sezona, koju je pored gostiju iz regiona obilježio i sve veći broj turista iz Evrope. Broj posjetilaca u odnosu na 2019. godinu je znatno porastao. Sve što je potrebno za potpuno uživanje naći ćete u ovom kompleksu, a u toku je i specijalna ponuda i popusti i do 30 odsto za boravke u septembru.

Zabava po svačijem ukusu

Azul Beach je savršeno mjesto koje privlači porodice sa djecom, parove u potrazi za romantikom, ali i prijatelje koji žele luksuzan odmor ispunjen zabavom. Kako bi gostima pružili maksimalan ugođaj, cijeli zabavni program je dodatno unaprijeđen, a za sve ljubitelje rekreacija na raspolaganju je veliki broj sportskih objekata i bazena. Najmlađe posjetioce očekuju tematske večeri, dnevni zabavni programi, a tu su i Avantura park i vodene atrakcije.

Spoj raskoša i elegancije

Kompleks posjeduje čak 479 soba i apartmana, dok je više od 260 smještajnih jedinica namenjeno porodicama sa dvoje ili više dece, pa su komfor i udobnost zagarantovani. Komforne sobe, dvosobni, porodični i premijum apartmani sa pogledom na more, ili sa direktnim ulaskom u bazen samo su deo smještajnih kapaciteta koje ovaj kompleks nudi.

Raj za gurmane

Ono što nikoga ne ostavlja ravnodušnim je all inclusive kuhinja, kao i restorani i barovi kojih u ovom resortu ima čak 12. Bogata gastronomska ponuda koju karakteriše širok dijapazon mediteranskih i balkanskih jela, italijanski specijaliteti i ukusni dječji meni probudiće sva čula. Gurmani će u modernom ambijentu imati priliku da degustiraju jela internacionalnog tima kuvara, između ostalog, i u glavnom restoranu Eat, koji je u potpunosti renoviran na početku sezone.

Specijalna ponuda

Ukoliko i vi želite da priuštite sebi vrhunski odmor, Azul Beach Resort Montenegro vam daje bezbroj razloga da bude vaš prvi izbor ovog ljeta. Rezervišite svoj boravak na vrijeme i iskoristite specijalne ponude i popuste. Za više informacija možete posjetiti njihov sajt.