Pomoć roditeljima iz socijalno ugroženih porodica da pripreme djecu za školu: Zajedno možemo više

"Pomoć je prevashodno namijenjena djeci koja su uključena u programe Podrške pri učenju i Učionici družionici, u okviru kojih se djeci tokom školske godine pruža podrška u obrazovanju, socijalnoj integraciji i razvoju, na teritoriji Podgorice i Nikšića. Na evidenciji udruženja se nalazi i preko 500 ranjivih porodica iz više gradova, koji žive na rubu egzistencije, pa im je ovaj vid podrške neophodan"

7860 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Fondacija Čini dobro
Foto: Fondacija Čini dobro

Podijelimo, jer zajedno možemo više - zajednička je humanitarna akcija Fondacije "Čini dobro" i "Udruženja Roditelji", tokom koje se pomaže roditeljima iz socijalno ugroženih porodica da pripreme djecu za predstojeću školsku godinu.

Ovogodišnja akcija je 12. po redu, a realizovaće se do 31. avgusta, navode iz Fondacija "Čini dobro".

"Pomoć je prevashodno namijenjena djeci koja su uključena u programe Podrške pri učenju i Učionici družionici, u okviru kojih se djeci tokom školske godine pruža podrška u obrazovanju, socijalnoj integraciji i razvoju, na teritoriji Podgorice i Nikšića. Osim toga, na evidenciji udruženja se nalazi preko 500 ranjivih porodica iz više gradova, koji žive na rubu egzistencije, pa im je ovaj vid podrške neophodan", navodi ova fodnacija u objavi na Instagramu.

Pozvali su sve da se priključe kampanji i da doniraju sredstva putem online platforme, a sve informacije su dostupne na OVOM LINKU.

"Takođe, školski pribor i opremu možete dostaviti direktno u prostorije Igračkoteke i razvojnog centra u Podgorici ili Nikšiću. Više informacija o akciji možete dobiti na stranicama @udruzenje.roditelji i @ucionicadruzionica, te putem telefona 020 221 000. Pridružite nam se u misiji da zajedno činimo dobro", zaključuje se u objavi.

Bonus video: