Iskusite karipski ritam života u Budvi

U srcu Budvanskog zaliva, pronađite potpuno drugačiji svijet i izgubite se u jedinstvenom boho ambijentu plaže i restorana Key West by Nikki Beach, dok uživate u autentičnim karipskim i latino zalogajima.

Skriven u gustoj šumi kompleksa Dukley Gardens, između stjenovitih obronaka i mora, Key West by Nikki Beach transformiše dobro poznatu lakoću življenja na Jadranu kroz poseban latino i karipski začin koji se prožima kroz jela, pića, muziku i sveobuhvatnu atmosferu.

19957 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Dukley
Foto: Dukley

Pored zadivljujućeg ambijenta i čarobnog pogleda na ostrvo Sveti Nikola i Stari grad Budve, ono što ovaj restoran posebno izdvaja od drugih je tim šefova koji su došli sa egzotičnog ostrva Sveta Lucija i tokom ljetnjih mjeseci ove godine Budvu učinili svojim domom.

Predvođeni glavnim kuvarom, Skot Leonsom, svakog dana od 11.30 do 19.30 h kreiraju tradicionalna latino i karipska jela - specijalitete iz svoje domovine, koji u kombinaciji sa lokalnim sastojcima čine ovu nesvakidašnju kulinarsku ponudu na crnogorskom primorju i šire.

Dukley
foto: Dukley

Živahni kalipso ritam, neprikosnovena usluga i šarenoliki meni u živopisnom ambijentu vas čekaju od momenta kad zakoračite u ovaj mini svijet Kariba.

Sve što se od Vas očekuje je da zaista uživate u svakom zalogaju i maštovitim pićima i da se u potpunosti predate latino zvukovima koji Vam donose nezaboravne događaje na plaži i restoranu Key West by Nikki Beach, pa tako svakog utorka možete đuskati uz “Jammin” od 17 h, gdje dražesni zalazak sunca pravi savršenu pozornicu za ples sa kubanskim plesačima uz poznate hitove za koje je zadužen sjajni Cubalcanica bend DJ. Četvrtak je rezervisan za “Caribbean Sunsets'' gdje Vas čeka nezaboravan provod uz sjajne dame sa Kube. Provoda ne fali ni ostalim danima - koji god dan da izaberete, na ovoj idiličnoj plaži i restoranu od 16 h uživa se u programu “Sunset Party” gdje ćete okusiti čari istinskog ostrvskog života dok sunce koje nestaje u sutonu sa sobom nosi sve Vaše brige i ostavlja samo dobro raspoloženje, pokretačku energiju i izvanredno Key West iskustvo.

Key West by Nikki Beach nudi iskustvo koje se ne smije propustiti, a u ovogodišnjoj ponudi Dukley kompleksa će biti još dvije nedjelje, zaključno sa 4. septembrom.