„Odličan, 5“ Maxi : Do 30 GB mjesečno, minuti ka svima i 5G telefon

Uz novi početak dobro ide novi uređaj, brižljivo spakovan s odličnom tarifom.

15598 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Crnogorski Telekom
Foto: Crnogorski Telekom

Kraj ljeta i odmora nije razlog za brigu, iako jesen donosi nove školske i druge izazove. Svaki kraj je novi početak, a sa njim dobro idu novi uređaji. Nova „Odličan, 5“ ponuda Crnogorskog Telekoma zato je najbolje rješenje – i to ne samo za đake! Roditeljima, đacima i svima ostalima na raspolaganju su dva „Odličan, 5“ paketa, a mogu odabrati do 30 GB mjesečnog interneta, minute ka svim mrežama i 5G pametni telefon.

Tako „Odličan, 5“ Maxi paket – osim 30 GB mjesečno, besplatnih razgovora u mreži i 50 minuta ka drugim mrežama u zemlji – donosi i Samsung Galaxy A33 5G, a cijena paketa je 19.9 eura mjesečno. Za 9.9 eura mjesečno, korisnici „Odličan, 5“ Start paketa dobijaju Motorola moto E7 Power pametni telefon, 10 GB mjesečno, neograničene minute za razgovore u mreži i 50 minuta ka drugim mrežama u Crnoj Gori.

Osim pametnih telefona, roditelji najmlađih školaraca za 5.95 eura mjesečno mogu odabrati dječji pametni sat TCL MT42, koji roditeljima olakšava komunikaciju sa djecom i roditelj uvijek zna gdje je dijete. Uz sat ide i Smart Extra tarifa, koja će omogućiti da sat funkcioniše bez smetnji, i po mjeri djetetovih potreba. Uključuje neograničene pozive u mreži, minute ka drugim mrežama u Crnoj Gori i neograničen internet neophodan za funkcionisanje sata, kako bi djeca imala dvosmjernu komunikaciju sa roditeljima.

Za roditelje i đake kojima nisu potrebni uređaji u Telekomu su kreirali posebnu ponudu, pa mogu aktivirati samo tarife koje uključuju gigabajte i minute, i to sve po povoljnim cijenama. Tako Start paket mogu odabrati za 6.4 eura mjesečno, a Maxi za 8 eura mjesečno. Iz Telekoma napominju i da nema nepredviđene internet potrošnje, jer se nakon potrošenih gigabajta iz tarife pristup internetu blokira za taj mjesec.

Više informacija o „Odličan, 5“ ponudi može se pronaći na stranici https://telekom.me/privatni-korisnici/za-nove-pocetke