Božović: Nema dogovora sa onima koji prave buku

"Spreman sa da razgovaram sa njima kako da uđu u legalne tokove. Ali neko ko ugrožava ostale građane, a onda protestima pokušava da dovede do toga da su oni ugroženi neće imati sagovornika u meni. Komunalna policija će nastaviti svoj posao"

11443 pregleda 19 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Protesti ugostitelja u Budvi neće uticati na stav Opštine da se mora poštovati zakon.

To je poručio predsjednik Opštine Budva Milo Božović.

On je savjetovao ugostiteljima da ne blokiraju saobraćajnice i krše zakone.

"Komunalna inspekcija će raditi svoj posao i imaće moju punu podršku. Od mene neće dobiti poziv ni za koga, posebno za ljude koji su stalno u prekršaju i pokušavaju da izvrše pritisak na nas. Ovo na nas neće uticati. Moj im je savjet da to ne rade jer ulaze u nove prekršaje", rekao je Božović.

Kazao je da ugostitelji imaju poziv da dođu na razgovor kod njega, ali ne na način na koji su oni zamislili.

"Spreman sa da razgovaram sa njima kako da uđu u legalne tokove. Ali neko ko ugrožava ostale građane, a onda protestima pokušava da dovede do toga da su oni ugroženi neće imati sagovornika u meni. Komunalna policija će nastaviti svoj posao. Dok im je trajao protest oni su poslali nekog da pocijepa gume vozilu komunalne policije".

Božović je istakao da ti ugostiteljski objekti nisu zatvoreni, već da su im napisane dvije kazne a zatim i rješenje da ne smiju da emituju muziku.

Zaposleni i vlasnici objekata u kojima je zabranjeno emitovanje muzike sinoć su na 20 minuta blokirali glavnu gradsku saobraćajnicu.

Komunalna policija je nakon dvije prijave zbog prekomjerne buke koje je u protekla dva dana izrekla diskotekama, juče donijela odluku da im ugasi muziku.

Podršku opštinskim službama pružili su mještani Budve, kao i privrednici.

Bonus video: