Otvaranje filijale Porto Montenegro – Tivat

Kao društveno odgovorna kompanija, Adriatic Banka je obilježila ulazak na tržište Tivta svojim malim doprinosom lokalnoj zajednici i za ovu svrhu opredijelila donaciju u iznosu od 1.500 eura dječjem vrtiću JPU Bambi Tivat

22645 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Adriatic Banka
Foto: Adriatic Banka

Sinoć je u lijepom mediteranskom ambijentu nautičkog naselja Porto Montenegro u Tivtu, svečano otvorena filijala Adriatic Banke. Filijala se nalazi se na samom ulazu u turističko naselje, i u njoj će se klijentima pružati usluge svakog radnog dana u periodu od 08 do 20 časova odnosno subotom od 08 do 13 časova. Kako bi radno vrijeme prilagodili zahtjevima klijenata u toku ljetnje turističke sezone, filijala će u periodu od 15. maja do 15. septembra, usluge klijentima radnim danima pružati u produženom radnom vremenu od 08 do 21 čas.

U okviru filijale nalazi se samouslužna zona 24/7, sa dva bankomata najsavremenije tehnologije, cash in/cash out, koja daje mogućnost klijentima da izvrše uplatu ili isplatu novca u bilo koje doba dana.

Otvaranje filijale u Tivtu predstavlja početak širenja mreže Adriatic Banke. Filijala u Porto Montenegru će nuditi sve standardne bankarske proizvode i usluge i stanovništvu i privredi, kao i usluge investicionog bankarstva, uključujući investiciono savjetovanje.

Direktor sektora za poslovanje sa fizičkim licima i malim i srednjim preduzećima, Nikola Marinović, kazao je da je prilikom otvaranja filijale Adriatic Banka imala u vidu turizam kao primarnu privrednu granu Crne Gore, i da je to jedan od razloga zbog kojeg je Tivat odabran kao mjesto u kojem najmlađa banka na crnogorskom tržištu, otvara svoju prvu filijalu u južnoj regiji.

„Vođeni željom da klijentima ponudimo novi kvalitet u pružanju usluga, danas na ovoj predivnoj lokaciji otvaramo filijalu, što predstavlja samo prvi korak u ostvarenju našeg plana. Naredni korak je otvaranje još jedne, veće poslovnice, u novom kompleksu Porta Montenegra Boka Place-u, što samo po sebi govori kako percipiramo potencijal opštine Tivat“, istakao je Marinović.

Adriatic banka
foto: Adriatic Banka

Predsjednik Upravnog odbora banke, Đorđe Lukić kazao je da je u prethodne dvije godine u banci urađeno mnogo da se na konkurentnom bankarskom tržištu izdvoji kao banka koja će svom klijentu omogućiti brzinu i sigurnost.

„Pokazatelji rasta Adriatic Banke su najbolja potvrda za to, tako da smo kao najmlađa banka na tržištu Crne Gore, na kome posluje 11 komercijalnih banaka, danas postali banka koja je na 6. mjestu po veličini aktive. Naš slogan sigurna i od povjerenja svakim danom dobija na težini. Finansijska stabilnost utemeljena na pozitivnom poslovnom rezultatu banke i pokazatelji likvidnosti koji su među najvećim u sistemu, nesumnjivo potvrđuju da smo banka sigurna i od povjerenja. Širenjem mreže filijala ostvarićemo bliži kontakt sa klijentom i prisustvom u crnogorskim gradovima doprinijeti da naš cilj i u budućnosti, kao i do sada, bude podrška crnogorskoj privredi i stanovništvu.

Adriatic banka
foto: Adriatic Banka

Nastavljamo da budemo pouzdan partner naročito malim i srednjim preduzećima koje prepoznajemo kao glavne pokretače razvoja nacionalne ekonomije“, istakao je Lukić.

Kao društveno odgovorna kompanija, Adriatic Banka je obilježila ulazak na tržište Tivta svojim malim doprinosom lokalnoj zajednici i za ovu svrhu opredijelila donaciju u iznosu od 1.500 eura dječjem vrtiću JPU Bambi Tivat, koju je direktorici ove ustanove uručio predsjednik Upravnog odbora banke Đorđe Lukić.