Djelovi više opština i danas nekoliko sati bez struje

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam i 30 do 14 sati bez struje biti dio Bokeške ulice
90 pregleda 0 komentar(a)
Struja, sijalica, dug za struju
Struja, sijalica, dug za struju
Ažurirano: 05.10.2017. 06:31h

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

Brojila će u Danilovgradu biti ugrađivana u naseljima Pažići i Lalevići, a u Beranama u selu Budimlja.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam i 30 do 14 sati bez struje biti dio Bokeške ulice.

Od devet do 17 sati i 30 minuta bez struje će ostati Milunovići, Šujaci, Kupine, Rijeka Piperska, Duga, Potoci, Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica, Mokra, Kruševice, Pilana Veruša, Opasanica, Han Garančića, Ljevorečki Tuzi, Uvač i Pajkov Vir.

Na Cetinju će, od devet do 16 sati, bez struje biti naselje Gipos, dio Donjeg Kraja i naselje 4. jul.

U Kotoru će, od deset do 14 sati, bez struje biti Morinj, dok će na kompletnom području opštine Tivat u šest sati doći do kratkotrajnog prekida u isporuci električne energije.

U Šavniku će, od devet do 15 sati, bez struje biti Komarnica, a na Žabljaku sela Krš, Pogrežđe, Ponor, Gomile, Studenca i Planinica.

Na području Kolašina će, od osam sati i 30 minuta do 16 sati, bez struje biti Kos i Trebješica, a od devet i 30 do 15 sati Vladoš, Lugovi, Crkvine i Oćiba.

U Mojkovcu će, od devet i 30 do 14 sati i 30 minuta bez struje ostati Štitarica, dok će u Bijelom Polju od devet do 14 sati i 30 minuta bez struje biti Potoci.

Bez struje će u Pljevljima, od osam do 15 sati, biti ulice Nemanjina i Njegoševa, zgrada GM1, kao i ulice Drvarska, 29. novembra, Vase Čarapića, Zagrebačka, Osnovna škola "Saljko Aljković", Vrulja, Podborova i Glisnica.

U Petnjici će, od osam i 30 do 14 sati i 30 minuta biti Kalica.

U Andrijevici će, od osam i 30 do 11 sati i 30 minuta bez struje biti Prisoja, a od 11 i 30 do 14 i 30 Cecune.

Bez napajanja električnom energijom, u Rožajama će, od devet i 30 do 12 sati, biti Donji Bukelj (Gornji Bukelj), a od osam i 30 do 14 i 30 Kalače.

U Beranama će, od osam i 30 do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Šekular, dok će u Plavu, od osam do 14 i 30 bez struje biti Redžepagića Mahala, Skić, Meteh, Babino Polje, Korita, Prnjavor, Đurička Rijeka, Hoti, Vojno Selo i Gropa.

Bonus video: