ATRAKTIVNA PONUDA KIPS GRADNJE I CKB-A

“New City”, nova adresa vašeg doma iz snova

Vrijeme je za promjene na bolje, vrijeme je za novi životni prostor koji dugo priželjkujete. Iskoristite atraktivnu ponudu KIPS gradnje i CKB-a i pronađite mjesto za sebe u “New City” stambeno – poslovnom kompleksu.

30308 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Kips Gradnja
Foto: Kips Gradnja

Smješten na atraktivnoj lokaciji koja se nalazi u okviru naselja „City kvart”, stambeno – poslovni koncept “New City” rješenje je za sve koji ne žele praviti kompromis između komfora, potrebnog mira i prednosti života u gradu.

Prateći potrebe savremenog stanovanja, “New City” stambeno-poslovni kompleks omogućiće vam, prije svega, prijeko potrebnu privatnost. Predviđeni mali broj stanova po ulazu i najviši kvalitet korišćenih građevinskih materijala, garancija su ekskluzivnosti i mira kojem svi težimo u ubrzanoj i dinamičnoj svakodnevici. Okružen pažljivo planiranim zelenim površinama i igralištem za djecu, kompleks budućim stanarima daje dovoljno prostora za rekreaciju, opuštanje i porodične aktivnosti. I tu se ne završava kraj prednostima stanovanja u “New City” kompleksu – tačno preko puta planiranih stambenih jedinica, planirana je izgradnja vrtića, škole i objekta zdravstvene zaštite za čiju je izgradnju Vlada već otkupila zemljište.

Upotreba najkvalitetnijih materijala i proizvoda prestižnih brendova, imperativ je u procesu izgradnje “New City” stambeno – poslovnog kompleksa. Korišćena je isključivo prvoklasna laserski rezana keramika, troslojni, jednolamelni parket, bravarija od kvalitetnih profila sa termo prekidima, najbolji brendovi sanitarija itd.

Kips Gradnja
foto: Kips Gradnja

Zahvaljujući saradnji sa CKB-om, životni prostor koji nudi “New City” i koji sigurno već dugo priželjkujete, nikada nije bio dostupniji. Stambeni kredit za stanove u izgradnji u lamelama A i B, odobrava se u iznosu od 5.000 do 300.000 eura sa rokom otplate od 12 do 300 mjeseci uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 3,99% (EKS 4,16%) i provizijom za odobravanje kredita od 0,5%. Kao sredstvo obezbjeđenja za ove kredite, potrebno je obezbijediti hipoteku nad stambenim prostorom koji je predmet prodaje, osiguranim u korist CKB-a.

Vrijeme je za promjene na bolje, vrijeme je za novi životni prostor koji dugo priželjkujete. Iskoristite atraktivnu ponudu KIPS gradnje i CKB-a i pronađite mjesto za sebe u “New City” stambeno – poslovnom kompleksu.

Reprezentativni primjer: Za iznos kredita od 40.000 eura sa rokom otplate od 300 mjeseci, nominalna kamatna stopa (NKS) iznosi 3,99%, dok efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 4,15%. U obračun ukupnog duga i EKS-a su uključeni troškovi kamate za cijeli period u iznosu od 22.799,07 eura, troškovi naknade za odobravanje kredita (200 eura), trošak dvije mjenice (4 eura) i trošak upita u Regulatorni biro (3 eura), kao i procjena nepokretnosti (60 eura), polise osiguranja nekretnine (u ovom slučaju 197,72 eura), ugovora o hipoteci (170 eura), upisa hipoteke (20 eura), kao i naknade za izdavanje lista nepokretnosti (8 eura). Troškovi procjene nepokretnosti i polise osiguranja nekretnine, izračunati su na konkretnom primjeru nepokretnosti, koja se zalaže kao obezbjeđenje, veličine 87m2. Ukupan iznos koji klijent treba da plati iznosi 63.461,79 eura, dok mjesečna rata iznosi 209,33 eura. Reprezentativni primjer je urađen na primjeru obračuna od 24/01/2022.

Dodatne informacije:

www.ckb.me

CKB Contact Center 19894

www.kipsgradnja.me

Kips Gradnja kontakt telefon 067/134-134